GULAȘ DIN CAPAC/ NUCĂ DE ANGUS

 Ingrediente (pentru 4 porții):
1,2 kg carne de vită Angus
2 cepe
2 morcovi
2 ardei kapia
2 gogoşari
2 ardei graşi
țelină
bulion
chimen
cimbru
vin (după gust)

Carnea de vită care se folosește pentru această rețetă este o piesă din pulpă: capac sau nucă de vită Angus.

 

➤ Mod de preparare gulaș din capac/nucă de vită Angus:
• Se taie bucata de pulpă în cubuleţe de 4-5 cm. Carnea nu se spală, ci se tamponează doar cu un prosop de hârtie.
• Se încălzește ulei într-o tigaie şi se adaugă cubuleţele de pulpă în ea. Se pune tigaia la foc mare şi se amestecă până când carnea îşi schimbă culoarea, după care se acoperă cu un capac.
• În tot acest timp, folosim o altă tigaie, în care punem legumele spălate și tocate dinainte. E bine de ştiut că legumele se călesc separat.
• După ce legumele s-au călit, se amestecă împreună cu carnea, se pun într-o oală, se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă.
• Spre sfârşit, după ce toate ingredientele au fiert suficient, se adaugă bulion, chimen şi cimbru. După gust, se poate adăuga şi vin.

 

 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

Legate De Posturi

Leave a comment

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?