Comandă și plată

 
 

Am ales pentru clienții noștri o gamă sigură de modalități de plată, pentru a vă scuti de timp pierdut și comisioane inutile. Acceptăm plata prin transfer bancar sau plata directă pe website.

În momentul în care plata este acceptată, comanda este procesată și trimisă imediat. Partenerul nostru garantează confidențialitatea totală a datelor dvs. bancare, fiind singurul care recepționează și procesează informațiile legate de cardul bancar.

Menționăm că firma noastră nu primește, nu procesează și nu stochează datele cardului bancar (numărul cardului, cod secret, etc.) și nu are acces la aceste date. Dacă se întâmplă cumva ca plata online să fie refuzată, te sfătuim să contactezi banca emitentă a cardului, aceasta fiind singura în măsură să îți indice și să îți soluționeze problema, sau reia procesul de comandă alegând o altă modalitate de plată.

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

VREI MICI, BURGERI SAU CARNE TOCATĂ DE VITĂ?

Le găsești la sediul nostru din Sibiu,
str. Octavian Goga, nr1.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?