CONTACT

Premium Angus
Strada Octavian Goga nr. 1
550370 Sibiu
România

+40 374 941 646
info@premiumangus.ro

Nume

E-mail

Subiect

Mesajul

Utilizarea acestui formular reprezintă acordul tău pentru salvarea și utilizarea datelor tale personale, de către acest website.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Karpaten Meat a văzut potențialul real al pășunilor din Transilvania, astfel a creat o fermă de creștere de bovine de carne rasa Angus și și-a luat angajamentul de a produce carne de vită de calitate atât din punct de vedere ecologic cât și economic. Valorile companiei reflectă moștenirea lor agricolă, onestitate și integritate, încredere și respect. Pentru ei modul în care lucrează este modul în care trăesc, în armonie cu natura și conectați la cele mai înalte standarde de calitate posibile. Premium Angus se angajează să lucreze împreună pentru a promova un viitor durabil. Afacerea noastra este construită pe o fundație de respect pentru toate relațiile noastre de business. Noi credem în modul în care plantele, animalele și oamenii cresc într-un mediu sănătos și durabil. 

 

Cheia pentru producția cărnii de vită de calitate este de a avea animale sănătoase care trăiesc în natură pe pășuni sănătoase. Vitele Angus cresc pe iarbă proaspătă, verde și apă curată din preeriile din Transilvania și se află afară pe tot parcursul anului. Această metodă naturală de creștere, împreună cu sistemul de mamă vacă alăptantă, reprezintă cea mai mare parte a ciclului de creștere și este optimă atât pentru sănătatea animalelor cât și a mediului. Bovinele sunt crescute, fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau steroizi. În partea de finisare animalele au o dietă echilibrată de siloz și iarbă. Printr-o furajare lentă și metodică, putem menține o aprovizionare cu carne de vită de calitate proaspătă pe tot parcursul anului și în același timp putem îndeplini în mod constant standardele înalte ale cliențiilor noștri. Neegalat gustul și frăgezimea cărnii de vită Premium Angus este un rezultat al geneticii excepționale, a îngrijirii meticuloase și a hrănirii și finisării corecte, cu siloz de iarbă și furaje naturale, culminând cu procesul de maturare al cărnii.