CONTACT

Premium Angus
Strada Octavian Goga nr. 1
550370 Sibiu
România

+40 374 941 646
info@premiumangus.ro

Nume

E-mail

Subiect

Mesajul

Utilizarea acestui formular reprezintă acordul tău pentru salvarea și utilizarea datelor tale personale, de către acest website.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Premium Angus, un business de succes și un mediu sănătos și durabil

Karpaten Meat a văzut potențialul real al pășunilor din Transilvania, astfel a creat o fermă de creștere de bovine de carne rasa Angus și și-a luat angajamentul de a produce carne de vită de calitate atât din punct de vedere ecologic, cât și economic. Valorile companiei reflectă moștenirea lor agricolă, onestitate și integritate, încredere și respect. Pentru ei modul în care lucrează este modul în care trăiesc, în armonie cu natura și conectați la cele mai înalte standarde de calitate posibile. Premium Angus se angajează să lucreze împreună pentru a promova un viitor durabil. Afacerea noastra este clădită pe fundamentul respectului față de toate relațiile noastre de business. Noi credem în modul în care plantele, animalele și oamenii cresc și se dezvoltă într-un mediu sănătos și durabil. 

 

Carne de vită Angus la standarde înalte de calitate

Cheia pentru producția cărnii de vită de calitate este de a avea animale sănătoase care trăiesc în natură pe pășuni sănătoase. Vitele Angus sunt hrănite cu iarbă proaspătă, verde și apă curată din preeriile Transilvaniei și se află afară pe tot parcursul anului. Această metodă naturală de creștere, împreună cu sistemul de mamă vacă alăptantă, reprezintă cea mai mare parte a ciclului de creștere și este optimă pentru sănătatea atât a animalelor cât și a mediului. Bovinele sunt crescute fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau steroizi. În partea de finisare, animalele au o dietă echilibrată de siloz și iarbă. Printr-o furajare lentă și metodică, putem menține o aprovizionare cu carne de vită de calitate, proaspătă pe tot parcursul anului și în același timp putem îndeplini în mod constant standardele înalte ale cliențiilor noștri. Carnea de vită fragedă Premium Angus cu gustul său de neegalat sunt rezultatul unei genetici de excepție, al unei îngrijiri meticuloase și al hrănirii și finisării corecte, cu siloz de iarbă și furaje naturale, culminând cu procesul de maturare a cărnii.