Parteneri în promovarea cărnii de vită Premium Angus

Cooperarea „actorilor” din sectorul agroalimentar în scopul comercializării produselor prin intermediul lanțurilor scurte, aduce valoare în comunitate atât prin producția și comercializarea de produse cu calitate superioară, cât și pe plan economic.

Această colaborare facilitează utilizarea modalităților inovatoare în domeniu și atragerea consumatorilor, doritori de produse de calitate superioară, cu surse sigure, locale.

Totodată consolidează mediul de business local, prin strânsa colaborare a micilor întreprinzători și aduce valoare pe fiecare treaptă în parte, până la consumatorul final, care se bucură de calitatea superioară a produsului local și a serviciilor din proximitate.

În cadrul acestui proiect facem legătura între toate verigile de producție și distribuție a cărnii de vită Angus, într-un parteneriat care pleacă de la ferma de reproducție, ferma de îngrășare, procesator, comerciant și restaurant.

HARBACH FARM - fermă de reproducție

ALȚÂNA ANGUS FARM – fermă de îngrășare

KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL – procesator carne

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?