Întrebări frecvente

1. Când va fi disponibilă comanda mea?
Comenzile plasate prin magazinul online premiumangus.ro/shop vor fi livrate în decurs de 3 pânâ la 5 zile lucrătoare. Pentru a cunoște statusul comenzii, de la înregistrarea acesteia, până la finalizarea și expedierea ei, etapele de procesare vor fi anunțate prin email. În cazul unor neconcordanțe veți fi contactat telefonic pentru a valida comanda sau pentru a vă comunica anumite schimbări.

2. Cum este ambalat pachetul meu, astfel încât să nu se deterioreze carnea pe parcursul transportului?
Pentru ca lanțul rece să nu fie întrerupt, carnea dvs este ambalată într-o cutie de polistiren termoizolantă groasă de 3 cm. Cutia de transport conține baterii de gheață care vor ține carnea la rece. Carnea sigilată în pungi vidate va avea, datorită bateriilor de răcire, o temperatură optimă la fel ca într-un frigider. Pe întreaga perioadă de transport, pachetele de carne nu vor fi afectate de agentul de răcire. Comparativ cu gheața uzuală, bateriile de gheață păstrează marfa mai multe ore la o temperatură scăzută.

3. Pot comanda doar pachetele prestabilite sau pot alege bucăți  de carne de vită separate la un gramaj preferențial?
În momentul de față Premium Angus vă poate oferi doar aceste pachete prestabilite. Carnea de vită Angus care a fost selectată în aceste pachete reprezintă porțiuni de carne din partea superioară și posterioară a carcasei, astfel încât să vă putem oferi o selecție variată de produse. O tranșare personalizată se poate realiza doar la comandarea unei carcase întregi.

4. Care este valabilitatea produselor?
Valabilitatea produselor respectă data de expirare indicată pe etichetele de pe pachete. Data de expirare este între 12 și 15 zile de la ambalare. Data ambalării va fi afișată pe etichetă. Alte informații prezente pe etichetă vor fi: data abatorizării, data tranșării, unitatea de abatorizare și de tranșare și originea carcasei.

5. Cum se păstrează carnea de Angus?
Carnea de Angus se poate păstra în starea de bază non-congelată, la frigider la 2° –  4° C, sau se poate congela la -18 ° C. Carne trebuie să fie păstrată pentru dezghețarea în ambalajul original, pentru a menține un standard de igienă optim. Produsele păstrate în frigider trebuie cosumate până la data afișată pe etichetă. Produsele congelate trebuie consumate înainte de a împlini șase luni de păstrare în congelator. Nu se recomandă ca după decongelare carnea să fie recongelată, calitatea cărnii fiind afectată de acest proces.

6. Dacă am decongelat carnea, cum o pot utiliza ulterior?
În cazul în care ați congelat carnea și doriți să o utilizați ulterior, decongelarea trebuie să aibă loc în frigider într-un interval de timp de 12-24 de ore. Nu decongelați sau gătiți carnea în cuptorul cu microunde. Aceasta îi poate schimba textura și aroma de carne de vită. Nu gătiți carnea de vită congelată sau parțial congelată – carnea va deveni uscată și dură. Înainte de gătire, carnea trebuie scoasă din ambalaj și lăsată să respire chiar și până la 2 ore.

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?