Termenul englez pentru frigerea în oală este braising și se traduce în limba română prin rumenire. Prin această metodă, mai întâi rumeniți carnea de vită Angus într-o cantitate mică de ulei de măsline până devine maro. Apoi bucata de carne pe jumătate acoperită de lichid se fierbe ușor într-un vas cu capac etanș până este pătrunsă. Această metodă de preparare se numește înăbușire și este ideală pentru piese de angus care necesită timpi mai mari de gătire, cum ar fi piesele din pulpa de vită. Carnea din aceste piese mai întâi se rumenește, apoi se fierbe înăbușit pentru a obține o friptură de vită fragedă.
Legate De Posturi
O dietă echilibrată este cheia sănătății, ceea ce înseamnă că atât lipsa, cât și excesul
Prin acest mod de gătire se îmbunătățește aspectul și se intensifică aroma cărnii de vită.
Bucata de greabăn se așază într-un vas cu capac și se toarnă peste ea lichidul de marinată, atât cât să
Mod de preparare: Brânza se taie în trei bucăţi egale. Ceapa verde se spală şi se taie pe
Se preîncălzește cuptorul și apoi se pun bucățelele de pâine la prăjit pentru aproximativ 15 minute
Condimentăm carnea cu sare și piper din belșug. Apoi într-o tigaie punem uleiul și untul, când tigaia
Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală
Se masează carnea energic cu ulei de măsline, apoi se lasă 30 de minute deoparte
Știm cu toții gustul excelent al cărnii de vită Angus, dar puțini știu că această carne este și sănătoasă
Usturoiul şi oregano se taie mărunt, iar carnea se unge cu ulei de măsline.
Frigerea la grătar este una dintre modalitățile cele mai sănătoase de a savura carnea de vită Angus, indiferent dacă
Uleiul de măsline, coaja şi sucul obţinut de la cele două lămâi se pun într-un blender, după care se adaugă usturoiul, menta,
Se formează chiftelele de burger, și se așează pe grătarul încins (după ce
Mod de preparare: Cele patru bucăţi de mușchiuleț se lasă la marinat în sosul de soia
În prepararea oricărei rețete și oricărui tip de ingredient există câțiva