RUMENIRE ȘIÎNĂBUȘIRE

Termenul englez pentru frigerea în oală este braising și se traduce în limba română prin rumenire. Prin această metodă, mai întâi rumeniți carnea de vită Angus într-o cantitate mică de ulei de măsline până devine maro. Apoi bucata de carne pe jumătate acoperită de lichid se fierbe ușor într-un vas cu capac etanș până este pătrunsă. Această metodă de preparare se numește înăbușire și este ideală pentru piese de angus care necesită timpi mai mari de gătire, cum ar fi piesele din pulpa de vită. Carnea din aceste piese mai întâi se rumenește, apoi se fierbe înăbușit pentru a obține o friptură de vită fragedă.

Legate De Posturi

Leave a comment

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?