CARNEA ANGUS GĂTITĂ PRIN ÎNĂBUȘIRE

Înăbușirea este similară cu rumenirea, dar carnea de vită Angus este tăiată în bucăți de dimensiuni mai mici și fiertă în puțin lichid, spre deosebire de rumenire, unde avem nevoie doar de puțin ulei în tigaie pentru a rumeni bucata de carne, adică de a-i forma o crustă mai tare la exterior. Tehnica de fierere înăbușită necesită un vas adânc (poate fi oală, cratiță sau tigaie), cu puțină apă, sau alte medii lichide pe bază de apă (bulion, vin, bere) și constă în fierberea molcomă, la foc mic, de obicei vasul fiind acoperit cu un capac.

 

Pentru acest mod de gătire se folosesc în mod frecvent piese de carne provenite din pulpa de vită Angus, alături de legume, iar alimentele sunt servite fără a fi scurse, împreună cu mediul lichid în care au fiert. Bucățelele de carne pot fi ușor rumenite (ușor prăjite în ulei, pentru a forma crustă) în prealabil sau nu, în funcție de rețetă și preferințe, dar nemaifiind vorba de bucată întreagă, se poate trece direct la fierberea înăbușită a cuburilor de carne din care se va prepara un gulaș sau o tocăniță, conform rețetei.

Legate De Posturi

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?