Testimoniale

Chefi, bloggeri, manageri de restaurante, bucătari recunoscuți internațional, măcelari și proprietari de carmangerii, recomandă carnea de vită Karpaten Premium Angus.

Cătălin Scărlătescu
Chef”

"Premium Angus este o carne produsă local, într-un proces pe deplin controlat de sisteme de certificare, ce îi asigură calitatea de top de care dă dovadă de fiecare dată. Un produs natural, fraged, suculent și plin de savoare."

Chef Alex Petricean

"Sunt foarte focusat pe natură și îmi place să extrag savoare. Din experiență am înțeles că totul trebuie să aibă coerență. Dorința mea a fost mereu să pot oferi o emoție, să creez o poveste a mâncării iar carnea de vită Karpaten Premium Angus e baza perfectă"

Rareș Moga
Head Chef

"Pentru a crea o rețetă complexă prin gust și savoare cu siguranță ai nevoie de materie primă de calitate! Recomand cu incredere carnea de vită de la Karpaten Premium Angus."

Chef Eric Stevens

"Deși am avut diverse formări, azi bucătăria mea ar putea fi descrisă ca eclectică mondială, cu accent pe experimentare și oferirea de arome inedite din întreaga lume. Ofer, așa, o călătorie culinară, iar carnea de vită Angus se potrivește perfect acestui concept fiind un produs local dar cu notorietate mondială."

Gianny Bănuță
Câștigător Chefi La Cuțite Sezonul3 și Manager Horeca Consult

"Îmi iubesc foarte mult meseria și constant caut cele mai bune produse. Pentru mine calitatea este codul bucătăriei. Carnea Karpaten Premium este într-adevăr de top, o folosesc ori de câte ori pot și o recomand cu încredere."

Descoperă motivele pentru care carnea de vită produsă local, în ferma de la poalele Carpaților, este tot mai populară și mai recomandată în țară și internațional.

Daniel Grosu
Head chef @ PASO Local Cuisine

"A folosi vită românească premium, oferă o perspectivă despre evoluția noastră ca profesioniști în bucătăria autohtonă. Cel mai important este că acum folosesc toate părțile, nu doar cele premium. Am ajuns să-mi dau seama cât de gustosă este carnea noastră, comparativ chiar și cu comercianți din America de Sud."

Daniel Joarză
Ambasador Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

Noi, bucătării aveam nevoie de o astfel de carne de calitate, și așa toată lumea se ferește de importul din altă țară. Se ridică la standardele de care eu am nevoie, e bine marmorată, se simte în gust și aromă cum vitele sunt crescute și hrănite așa cum trebuie, într-o fermă atât de faină, îngrijită și bine pusă la punct.

Chef Steffen von der Dunk

"Carnea de vită Premium Angus îmi permite să ofer o experiență culinară prin care pot combina rețete clasice cu influențe din alte țări, într-o fuziune a mirodeniilor și aromelor. Cross-Over Cuisine este conceptul bucătăriei perfecte care combină tradiția și modernul și face inovația accesibilă tuturor."

Radu Zărnescu
Preşedinte Asociației profesionale Euro-Toques România

"Iubesc să gătesc simplu și natural, fără invenții și artificii. Pentru asta am nevoie de carne corect pregătită (rasa, creșterea, furajarea, vârsta, asistența veterinară, sacrificarea, tranșarea, maturarea, ambalarea, depozitarea). Iar carnea de vită Karpaten Premium Angus îndeplinește toate aceste condiții."

Dragomir Florin
Cuțitul de aur s.10/ Chefi la cuțite

"Iubesc ceea ce fac și asta mă reprezintă. De fiecare dată pun foarte mult preț pe materia primă și caut să lucrez cu produse de cea mai înaltă calitate. Recomand cu drag Karpaten Premium Angus."

Cristian Borod
Blogger bucătar @Bucătar Maniac

"Pentru o friptură de vită perfectă și savuroasă nu este suficient să o gătești corect. Cel mai important este ca materia primă să fie de o calitate excepțională. Carnea de vită Angus de la Premium Karpaten este alegerea perfectă. O recomand oricând!"

Chef Orlando Zaharia

"Cea ce îmi definește stilul este creativitatea și jocul. În ceea ce privește preparatele din carne, îmi place să pun în valoare piese mai puțin cunoscute precum obraji de vită sau coada de vită. Premium Angus îmi permite să experimentez, să îmi depășesc condiția și să pot realiza preparate cât mai inedite și mai gustoase."

Aida Parascan
Câștigătoare Masterchef 2013

"Mănânc rar carne dar atunci când o fac, aleg doar produse naturale, de calitate și cu gust autentic. Am vizitat ferma de la care provine carnea Premium Angus și am văzut cum din animale crescute responsabil, rezultă un produs de încredere."

Dacă ai gustat și tu carnea de vită Karpaten Premium Angus și vrei să împărtășești cu lumea experiența culinară avută, trimite-ne testimonialul tău pe mailul info@premiumangus.ro .

Amalia
Blogger @Hai sa gătim cu Amalia

"Carnea de vită se gătește foarte simplu dacă folosești o carne de calitate. Pentru mine care gătesc rețete simple și rapide, Karpaten Premium Angus este unul din ingredientele preferate atunci când vreau să prepar un prânz sau o cină gustoasă pentru cei dragi. "

Chefi, bloggeri, manageri de restaurante, bucătari recunoscuți internațional, măcelari și proprietari de carmangerii, recomandă carnea de vită Karpaten Premium Angus.

Descoperă motivele pentru care carnea de vită produsă local, în ferma de la poalele Carpaților, este tot mai populară și mai recomandată în țară și internațional.

Dacă ai gustat și tu carnea de vită Karpaten Premium Angus și vrei să împărtășești cu lumea experiența culinară avută, trimite-ne testimonialul tău pe mailul info@premiumangus.ro .

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?