T-BONE STEAK CU MIRODENII

Ingrediente:
• 1 kg T-bone steak de vită Angus
• 6 linguri de ulei de măsline
• 4 crenguțe de rozmarin
• 4 căței de usturoi
• 2 lingurițe piper negru, măcinat
• 2 lingurițe sare de mare fină
• 1 linguriță de oregano proaspăt

 

Mod de preparare T-bone steak cu mirodenii:
Usturoiul şi oregano se taie mărunt, iar bucata de T-bone se unge cu ulei de măsline. Se combină apoi usturoiul cu oregano, sarea şi piperul și se condimentează carnea de vită cu amestecul rezultat. Crenguţele de rozmarin se pun deasupra, totul lăsându-se la marinat, timp de 12 ore. Se încinge o tigaie și se prăjeşte steak-ul pe ambele părţi, timp de 7 minute. Se lasă apoi în cuptor timp de 15 min. la o temperatură de 80 grade Celsius. Steak-urile, groase de aprox. 2cm., se taie în lungime pe diagonală, după care se aşază pe farfurii.

 

Garnitură:
Ca şi garnitură se pot folosi cartofi cu rozmarin.
.
.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

Legate De Posturi

Leave a comment

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?