Frigerea la grătar este una dintre modalitățile cele mai sănătoase de a savura carnea de vită Angus, indiferent dacă folosiți un grill cu gaz sau cu cărbune. Este bine ca o parte a grătarului să fie mai fierbinte, iar celalaltă mai rece. Mai întâi se pune carnea pe partea foarte fierbinte, iar după ce se formează crusta, se mută pe cea mai rece. Nu străpungeți carnea cu furculița sau cuțitul în timp ce gătiți. Grill-ul se poate face rapid, lent sau foarte lent. Grill-ul rapid al cărnii de vită înseamnă frigerea în mod direct la foc mare (200 °C la 260 °C); de obicei pentru steak-uri de vită sau burgeri de vită, creează un exterior rumenit cu un interior care poate varia de la rare, la well-done. Grill-ul încet, grill-ul cu căldură indirectă (150 °C la 200 °C), se realizează când gazul este oprit pe o parte, sau cărbunii înclină într-o parte, iar capacul este închis. Această metodă este folosită pentru bucăți mari de carne de vită, cum ar fi la fripturi. Grătarul este o altă variantă indirectă de prăjire, dar la temperaturi chiar mai mici (de la 120 °C la 150 °C).
Legate De Posturi
Consumul responsabil și informat de alimente nu este doar o dorință a producătorilor dar
Preîncălziţi cuptorul la o temperatură de 200°C. Încălziți uleiul într-o tigaie, la
Mod de preparare: Brânza se taie în trei bucăţi egale. Ceapa verde se spală şi se taie pe
Știm cu toții gustul excelent al cărnii de vită Angus, dar puțini știu că această carne este și sănătoasă
Într-o tigaie se încinge puțin ulei și se prăjesc bucățile de chiulotă Angus câte
Usturoiul şi oregano se taie mărunt, iar carnea se unge cu ulei de măsline.
Pentru a determina gradul de frigere al unei bucăți de carne Angus,
Într-o tigaie se încinge puțin ulei de măsline și se prăjesc bucățile de chiulotă
Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală
Bucata întreagă de mușchiuleț file se curăță, se tamponează ușor cu șervete de bucătărie
Sosurile de marinare au scopul de a face carnea mai aromată și mai fragedă.
Consumul cărnii de vită este larg răspândit în Europa, atât pentru savoarea ei, cât și
Garnitura are rolul de a pune în valoare gustul cărnii, de a ajuta la asimilarea proteinelor
Uleiul de măsline, coaja şi sucul obţinut de la cele două lămâi se pun într-un blender, după care se adaugă usturoiul, menta,
Se curăță perele de coajă, se crestează în partea de jos, se ung cu ulei și se presară