CHIULOTĂ ANGUS CU USTUROI COPT LA CUPTOR

Ingrediente:
• 4 buc. chiulotă Angus (rumpsteak) – cca. 200g
• 1 căpăţână de usturoi
• 2 linguri ulei de măsline
• 100 g unt, la temperatura camerei
• 1 lingură de cimbru proaspăt
• 1 lingură de rozmarin proaspăt
• Sare, piper, zahăr

 

Mod de preparare chiulotă Angus cu usturoi copt la cuptor:
Se amestecă usturoiul (cu coajă) cu uleiul de măsline, după care se împachetează într-o folie de aluminiu şi se lasă 40 de minute în cuptor la o temperatură de 160°C. După ce usturoiul devine moale, acesta se scoate din coajă, se amestecă împreună cu untul, cimbrul şi rozmarinul. Toate aceste se pun într-un blender şi se amestecă până se obţine o pastă. Peste această pastă se adaugă sare şi piper. Bucățile de chiulotă se prăjesc timp de trei miunte pe fiecare parte, după care se condimentează cu sare, piper şi puţin zahăr. Se așază apoi pe o parfurie și se ung cu sosul de usturoi, după care se servesc.

 

Sfat:
Ca şi garnitură se poate folosi salată asortată cu crutoane de usturoi.
.
.
 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

Legate De Posturi

Leave a comment

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?