CARNEA ANGUS PRIN RUMENIRE

Carnea de vită trebuie tamponată în prealabil cu șervete de hârtie. Rumeniți bucata de carne într-o tigaie grea, cu fund gros, cu o lingură de ulei de măsline. Când uleiul este foarte fierbinte, se adaugă carnea de vită și se frige  fără a o mișca, până se rumenește,m adică se crează o crustă maro frumoasă. Frigeți carnea pe rând, pe toate laturile.

 

Prin acest mod de gătire se îmbunătățește aspectul și se intensifică aroma cărnii de vită Angus. Carnea se rumenește mai întâi, apoi se continuă gătirea ei prin prăjire, fierbere sau înăbușire. Atunci când carnea devine maro, aromele devin complexe, acesta fiind un pas important în procesul de gătire a cărnii de vită Angus, în vederea obținerii unei fripturi de vită fragede și aromate.

Legate De Posturi

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?