PASTE CU CARNE TOCATĂ DE VITĂ ANGUS

 Ingrediente:

Carne de vită tocată Angus 600g

Ulei de gătit 100 ml

Ceapă tocată fin 2 buc

Usturoi tocați fin 2 căței

Sos brun 400ml

Paste în formă de melcișor

Pătrunjel tocat

Parmezan ras (sau orice alt sortiment de brânză tare) 150g

Sare și piper

 

 

 Mod de preparare  paste cu carne tocată de vită Angus :

Se încinge puțin ulei într-o cratiță și se călește carnea tocată până ce este frumos rumenită, apoi se adaugă ceapa și usturoiul tocate fin, și se călesc până ce devin translucide. Se completează cu sosul brun și se lasă la înăbușit circa 45 de minute.

 

Asigurați-vă că rămâne sos suficient, pentru că veți mai avea nevoie după aceea la paste, căci ele absorb mult sos. Se condimentează cu sare și piper din belșug, pentru că peste carne se vor adăuga pastele. Într-o cratiță se aduce la punctul de fierbere apă cu sare și uleiul rămas, apoi se fierb pastele circa 8 minute și scurg bine de apă.

 

Pastele fierte se adaugă peste carnea tocată înăbușită în sos și se amestecă bine totul, adăugând restul de sos, se mai dă totul într-un clocot și se potrivește de sare și piper, dacă mai este nevoie. Se asezonează cu brânză rasă și pătrunjel. Se poate servi cu compot de mere.

 

 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

 

 

 Găsești carnea tocată de vită Angus  în pachetul Frozen Pack. Comandă-l de AICI.

 

Legate De Posturi

Leave a comment

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?