GĂTIREA ÎNDELUNGATĂ A CĂRNII DE VITĂ ANGUS

Pentru a fi cât mai gustoasă e de preferat să tăiem carnea de vită Angus în bucăți mici. Bucățelele de carne vor fi gătite într-un vas închis ermetic, fără lichid suplimentar. Această metodă de gătire se numește carne de vită en cocotte și este perfectă pentru rețete în care aromele nu au fost diluate de lichide și sunt menite să fie mai intense. Astfel veți obține o tocăniță sau un gulaș de vită gustoase și aromate.

Legate De Posturi

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?