Pentru a fi cât mai gustoasă e de preferat să tăiem carnea de vită Angus în bucăți mici. Bucățelele de carne vor fi gătite într-un vas închis ermetic, fără lichid suplimentar. Această metodă de gătire se numește carne de vită en cocotte și este perfectă pentru rețete în care aromele nu au fost diluate de lichide și sunt menite să fie mai intense. Astfel veți obține o tocăniță sau un gulaș de vită gustoase și aromate.
Legate De Posturi
Lăsăm rasolul cu os la copt în tava acoperită bine, la 150 de grade, pentru 4 ore, împreună cu
Se amestecă bine carnea tocată de vită împreună cu ceapa mărunțită, ușor călită
Carnea tăiată felii foarte subțiri, contra fibră se sotează 2-3 minute în 2 linguri de ulei de măsline încins
Se taie carnea în cubuleţe de 4-5 cm. Carnea nu se spală, se tamponează doar
Prin acest mod de gătire se îmbunătățește aspectul și se intensifică aroma cărnii de vită.
Grăsimea de vită are o contribuție importantă la starea noastră de sănătate, câtă vreme
Se amestecă usturoiul (cu coajă) cu uleiul de măsline, după care se împachetează
De la carne de vită plină de savoare la un adevărat gust de caramel e
Carne de vită Angus sau carnea de vită populară? Care sunt diferențele dintre acestea?
Se curăța ceapa, usturoiul și se taie în bucăți mari. Se pun la fiert în
Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală
Înăbușirea este similară cu braising, dar carnea de vită este tăiată în
O dietă echilibrată este cheia sănătății, ceea ce înseamnă că atât lipsa, cât și excesul
Carnea de vită oferă mai mult de 10 substanțe nutritive esențiale, inclusiv
Carnea reprezintă pentru copii o sursă de proteină importantă cu valoare biologică mare