PREMIUM ANGUS –
PRODUS LOCAL

PREMIUM ANGUS –
PRODUS LOCAL

Consumul cărnii de vită este larg răspândit în Europa, atât pentru savoarea ei, cât și pentru proprietățile ei nutritive. De acestea ne putem bucura în momentul în care alegem o carne de vită de calitate, produsă local din bovine de rase de carne, crescute natural și hrănite cu iarbă pe pășune.

 

Ne dorim ca toți consumatorii să aibă posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită angus de calitate premium, care până acum putea fi adusă doar din import și care presupune costuri suplimentare, perioadă de transport ridicată și uneori chiar calitate îndoielnică.

 

Din acest motiv a luat naștere magazinul online Premium Angus și pachetele care se găsesc pe acesta. Pregătite pentru iubitorii de carne de vită, dar și pentru cei care nu au experimentat până acum prepararea acestui tip de carne, fiecare pachet conține un mix diferit de piese.

 

Compoziția pachetelor de carne Premium Angus

Fiecare pachet conceput de noi conține piese de carne destinate unui anumit mod de gătire: frigere, grilling, coacere, fierbere, etc. Acestea sunt selectate în funcție de proveniență, textura cărnii sau de genul de preparate care pot fi obținute din piesele incluse.

Pentru că de multe ori carnea de vită este văzută ca fiind tare, ațoasă sau fadă, ne dorim ca cei care gustă carnea de vită Angus să descopere o alternativă gustoasă, care oferă posibilități variate de gătire. Consultând recomandările de gătire incluse în pachete, veți obține adevăratul gust și savoarea pieselor comandate.

 

Denumirea pachetelor de carne Premium Angus

Premium Pack cuprinde piesele potrivite pentru celebrele steak-uri, care se disting prin suculență, grad ridicat de marmorare, savoare deosebită.

Family Pack cuprinde piese ce se gătesc la cuptor sau prin fierbere. Acestea sunt potrivite pentru mâncăruri de familie sau mâncăruri tradiționale. Având un grad redus de grăsime, Family Pack poate fi gătit pentru toată familia, inclusiv pentru copii.

Gourmet Pack – creat la cererea clienților, include cele mai populare piese ale acestora. De asemenea, pentru ca piesele incluse să poată fi gătite imediat după livrare, pachetul însumează 3 KG, fiind mai mic decât celelalte din magazin.

 

Modalitate de livrare

În prezentarea fiecărui pachet de pe site-ul premiumangus.ro este specificată modalitatea de porționare în dreptul fiecărei piese în parte. Bucată întreagă sau felii, carnea este porționată în funcție de gramaj și de modalitatea de gătire, de exemplu steak-urile vor fi feliate gata de așezat pe grill, iar nuca sau capacul vor fi livrate ca bucăți, pentru a fi pregătite ca friptură la cuptor sau tocăniță, după preferințe.

 

90% din piese sunt refrigerate, însă pentru o mai bună conservare și pentru a respecta cerințele tehnice de păstrare a cărnii, suntem nevoiți să înghețăm unele piese, cum ar fi rasolul cu os sau burgerul.

 

Alege pachetul preferat din magazinul online www.premiumangus.ro, în funcție de modul de gătire preferat de tine. Apoi, de ce nu, încearcă și alte piese, fii creativ în bucătărie și contribuie la promovarea unui consum informat și responsabil care utilizează toată carcasa, nu doar anumite piese, și beneficiază de tot atâtea calități nutritive ale unei cărni de vită premium, produsă local.