PREMIUM ANGUS-
GUST, AUTENTICITATE, SCOP

PREMIUM ANGUS-
GUST, AUTENTICITATE, SCOP

Gust

Gustul aromat al cărnii de vită Premium Angus se remarcă față de carnea de vită de la alte rase dar și față de Angus-ul din Europa. Motivul principal pentru acest lucru este modul de creștere al bovinelor.

 

Pe întreg parcursul vieții bovinelor de la fătare până la sacrificare, cel mai important aspect este hrănirea acestora într-un mod cât mai sănătos și natural. Astfel pășunile pe care își petrec viața bovinele sunt definitorii pentru a abține o carne de vită de calitate superioară.

 

Terenurile din Transilvania sunt caracterizate prin prezența vegetației naturale și semi-naturale (pășuni, fânețe) foarte bogate în diverse tipuri de plante. Pe întreg parcursul anului bovinele sunt ținute pe pășune având posibilitatea să pășuneze prin rotație iarbă, trifoi, lucernă în funcție de nevoile organismului.

 

Autenticitate

Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală este să contribuim la crearea unei culturi gastronomice în ceea ce privește carnea de vită în România și să facilităm accesul consumatorilor la aceste produse locale, 100% naturale, obținute printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă.

 

Învățăm consumatorii să prețuiască preparatele de calitate superioară, să evalueze corect calitățile nutritive ale produselor consumate, să se informeze asupra provenienței alimentelor, a modului corect de combinare a ingredientelor și în principal să investească în obiceiuri de calitate pentru a duce o viață echilibrată într-un corp sănătos și frumos.

 

Scop

Scopul nostru este de a oferi produse de încredere consumatorilor asigurând în mod constant o carne de vită de marcă, bine marmorată, fragedă și cu un gust superior. Sistemul de certificare Angus Group Quality Guaranteed oferă: trasabilitate de la fermă la farfurie, autentificarea genetică a bovinelor Angus și o promisiune de administrare a mediului durabilă.

 

Acest sistem complet nu include doar beneficiul unei trasabilități complete care face ca produsele noastre să fie relevante într-o piață în care se găsesc doar produse de import cu surse greu de verificat. Totodată vorbim și despre eficiența acestui mod de obținere a cărnii, cu un lanț scurt de producție, de la producător la consumatorul final.

 

Nu în ultimul rând vorbim despre responsabilitate atât în modul de producție, cât și a consumului. Cu fiecare acțiune și fiecare proces, urmărim promovarea întregii carcase rezultate, nu doar a pieselor premium, cunoscute mondial. Ne dorim ca iubitorii de carne de vită să experimenteze și alte piese mai puțin uzuale și să descopere gustul Premium Angus într-o paletă diversă de preparate.