BLACK FRIDAY 2024 – reduceri de până la 20%
A început Black Friday! Nu rata ocazia de a aduce savoarea Premium pe masa ta de toamnă!
Pe blogul nostru veți descoperi o bogată colecție de rețete ce pun în valoare versatilitatea cărnii de vită.
De la preparate tradiționale, până la inovații culinare îndrăznețe.
Cu sfaturi practice despre pregătirea perfectă a cărnii de vită, veți deveni un maestru în bucătărie, indiferent de nivelul dvs. de pregătire.
În plus, vă oferim ghiduri nutriționale pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să vă bucurați de beneficiile unei alimentații echilibrate.
Nu ratați nici informațiile de ultimă oră și ofertele speciale disponibile pe site-ul nostru, pentru a savura din plin de această experiență gastronomică!
A început Black Friday! Nu rata ocazia de a aduce savoarea Premium pe masa ta de toamnă!
Conservarea cărnii la garniță este o metodă tradițională românească de păstrare a cărnii, care folosește
În acest articol vorbim despre conservarea delicioasă și eficientă a cărnii de vită Angus: I.
Prin reţetele noastre te ajutăm să depășești cu succes toate obstacolele culinare pe care le întâlnești si sa pregăteşti o carne de vită delicioasa. Noi o să te ghidăm către preparate delicioase și sănătoase. Vezi mai jos rețete pe toate gusturile și poftele.
Punem o lingură de ulei în vas și după 2-3 minute adăugăm carnea tăiată cubulețe mici și amestecăm
Condimentăm carnea cu sare și piper din belșug. Apoi într-o tigaie punem uleiul și untul, când tigaia
Se masează carnea energic cu ulei de măsline, apoi se lasă 30 de minute deoparte
Antricotul vită se tamponează ușor cu șervete de bucătărie, se îndepărtează tendoanele
Într-o tigaie se încinge puțin ulei și se prăjesc bucățile de chiulotă Angus câte
Se așază chiftelele de burger pe grătarul încins, după ce una dintre fețele acestora se
Îți recomandăm să respecți regulile de bază în pregătirea cărnii de vită. În funcție de ce carne ai pregătit, de rețeta pe care ți-o propui sau ce vei alătura în farfurie, ți-am pregătit mai jos niște filtre tematice, pentru a-ți facilita căutarea.
Pentru consumatorii de carne de vită un termometru de carne este un instrument necesar, de
Care este diferența dintre sosul de grătar și marinadă? La ce se folosește fiecare și
Friptura de vită, gătită aşa cum trebuie să fie, din carne moale
Una dintre practicile care ridică cele mai multe întrebări vis-a-vis
O marinată este un amestec de ingrediente folosite pentru a adăuga gust suplimentar
Garnitura are rolul de a pune în valoare gustul cărnii, de a ajuta la asimilarea proteinelor
Ai ajuns acum la punctul culminant, gătirea cărnii. Găsești mai jos informații despre metodele de gătire disponibile pentru carne de vită Angus dar și asocieri între piese și tehnici de gătire.
Această metodă este foarte îndrăgită de către iubitorii de steak-uri de vită,
Știți diferența dintre barbecue și grătar? Prin ambele tehnici steakul de Angus
Pentru a avea o friptură grozavă, trebuie să începi cu o piesă de carne de
Condimentăm carnea cu sare și piper din belșug. Apoi într-o tigaie punem uleiul și untul, când tigaia
Pe marginea bucății de carne se lasă un strat de 5 cm de grăsime albă. Toate condimentele
Se așază chiftelele de burger pe grătarul încins, după ce una dintre fețele acestora se
Pe bună dreptate, carnea de vită Black Angus a ajuns să fie recomandă de tot mai mulți nutriționiști și experți în domeniul sănătății. Vezi mai jos meniurile pentru care e potrivită și beneficiile pe care ți le aduce.
„Marmorare” este numele pentru acele fire fine albe de grăsime din carne care se topesc
Pentru cei care practică un sport de performanță sau pur și simplu duc
Există diferențe majore între carnea obținută de la rasele populare de lapte sau mixte
Știm deja că în cazul cărnii de vită grăsimea are un efect benefic asupra cărnii
Pentru a obține o friptură sau un steak de vită fragede și delicioase este absolut necesar să cunoaștem câțiva
O dietă echilibrată este cheia sănătății, ceea ce înseamnă că atât lipsa, cât și excesul
Karpaten Premium Angus e brandul ambasador al Transilvaniei, care livrează carne de vită Angus, de înaltă calitate. Un produs sigur, natural și sănătos, obținut cu grijă și respect pentru natură. Vezi mai jos de ce să alegi carnea de vită Karpaten Premium Angus.
Grupul de ferme Karpaten Meat este situat în județul Sibiu și în structura lui se
Bovinele Angus din Transilvania sunt crescute exclusiv pe pășuni native și terenuri improprii pentru majoritatea
Datorită unei genetici superioare, a unui mediu sănătos și a condițiilor de creștere, bovinele Angus
Calitatea este gestionată și monitorizată la fiecare pas din întregul proces si este certificată de
Carnea de Angus din Transilvania merită încrederea dvs. Tot sistemul de producție – de la
Consumul cărnii de vită este larg răspândit în Europa, atât pentru savoarea ei, cât și
Ne propunem să facilităm accesul consumatorilor la produse locale, 100% naturale, obținute printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă. Iată mai jos informații despre pachetele Karpaten Premium Angus.
Karpaten Premium Angus te încurajează să alegi carnea de vită locală și sănătoasă, oferindu-ți oportunitatea
Haide în culisele Premium Angus și află ce mănânci!
Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală
Calitatea preparatelor depinde în primul rând de ingredientele utilizate
KID PACK este pachetul construit pentru meniul copiilor. Acesta cuprinde un
Care sunt avantajele comenzilor online, cum arată pachetele Premium Angus?
Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.