Home

Pe blogul nostru veți descoperi o bogată colecție de rețete ce pun în valoare versatilitatea cărnii de vită.
De la preparate tradiționale, până la inovații culinare îndrăznețe.
Cu sfaturi practice despre pregătirea perfectă a cărnii de vită, veți deveni un maestru în bucătărie, indiferent de nivelul dvs. de pregătire.
În plus, vă oferim ghiduri nutriționale pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să vă bucurați de beneficiile unei alimentații echilibrate.

Nu ratați nici informațiile de ultimă oră și ofertele speciale disponibile pe site-ul nostru, pentru a savura din plin de această experiență gastronomică!

Ultimele articole publciate

Rețete

Prin reţetele noastre te ajutăm să depășești cu succes toate obstacolele culinare pe care le întâlnești si sa pregăteşti o carne de vită delicioasa. Noi o să te ghidăm către preparate delicioase și sănătoase. Vezi mai jos rețete pe toate gusturile și poftele. 

Cum prepari carnea de vită?

Îți recomandăm să respecți regulile de bază în pregătirea cărnii de vită. În funcție de ce carne ai pregătit, de rețeta pe care ți-o propui sau ce vei alătura în farfurie, ți-am pregătit mai jos niște filtre tematice, pentru a-ți facilita căutarea. 

Cum gătești carnea?

Ai ajuns acum la punctul culminant, gătirea cărnii. Găsești mai jos informații despre metodele de gătire disponibile pentru carne de vită Angus dar și asocieri între piese și tehnici de gătire. 

Despre carnea ANGUS

Pe bună dreptate, carnea de vită Black Angus a ajuns să fie recomandă de tot mai mulți nutriționiști și experți în domeniul sănătății. Vezi mai jos meniurile pentru care e potrivită și beneficiile pe care ți le aduce.  

Despre KPA

Karpaten Premium Angus e brandul ambasador al Transilvaniei, care livrează carne de vită Angus,  de înaltă calitate. Un produs sigur, natural și sănătos, obținut cu grijă și respect pentru natură. Vezi mai jos de ce să alegi carnea de vită Karpaten Premium Angus.

Despre pachetele KPA

Ne propunem să facilităm accesul consumatorilor la produse locale, 100% naturale, obținute printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă. Iată mai jos informații despre pachetele Karpaten Premium Angus.

Shop Premium Angus

Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.

Pachetele
Premium Angus

Accesorii, sosuri și condimente

Configurează-ți propriul pachet