CIORBĂ DE VĂCUȚĂ
CU RASOL

CIORBĂ DE VĂCUȚĂ
CU RASOL

Vă propunem o ciorbă de văcuță gustoasă, preparată cu carne fragedă de vită Angus și cu legume proaspete.

➤ Ingrediente:
2 bucăți rasol de vită cu os
1 morcov
1 păstârnac
1 ceapă
2 cartofi
100 g mazăre
1 conservă de roșii cuburi
borș acru
verdeață (mărar, pătrunjel, cimbru)

➤ Mod de preparare ciorbă de vită:
Pentru început se căleșc cele 2 bucăți de rasol în puțin ulei. Când acestea s-au rumenit se scot, și se adaugă la călit morcovul și păstârnacul dați prin răzătoare mică și ceapa tăiată mărunt.

După ce se înmoaie legumele, se adugă carnea, 4 litri de apă și sare. Se lasă să fiarbă la foc mic cu capac timp de o oră sau până când carnea este gătită. Când aceasta este fiartă se adaugă cartofii tăiați cubulețe, mazărea și conserva de roșii.
Se lasă să firbă până când se gătesc cartofii, iar la final se acrește cu borș acru fiert și verdeață.

 

➤ Rețetă creată de oana_stoica_blog , căreia îi mulțumim! Poți găsi video cu această rețetă, AICI.
➤ Rasolul cu os de vită Angus îl puteți găsi în pachetele FAMILY PACK, FROZEN PACK, WINTER PACK sau YOUR PACK.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!