VRĂBIOARĂ ANGUS CU SOS PICANT DE ROȘII
Iată cum poți pregăti o rețetă gustoasă dar și sănătoasă cu vrăbioară Angus.
➤ Ingrediente:
450 gr. vrăbioară degresată integral
425 gr. suc de roșii, fără sare
¼ cană oțet de mere
1 linguriță îndulcitor alimentar fără calorii
1 lingură paprika
1 linguriță pudră de usturoi
½ linguriță piper negru
½ linguriță sare
½ linguriță piper roșu pentru condimentare (opțional)
1 ceapă mică albă tocată mărunt
➤ Mod de preparare
Într-un un vas de tip “slow cooker” pe flacără medie pune sucul de roșii, oțetul, îndulcitorul fără calorii, paprika, pudra de usturoi, piperul negru, sarea, piperul roșu (dacă dorești) și ceapa, amestecând ușor. Adaugă carnea și asigură-te că aceasta este complet acoperită de sosul din vas. Lasă totul să se întrepătrundă pe foc mic circa 8 ore. Taie vrăbioara gătită felii și servește-o cu un strop de sos.
➤ Vrăbioara Premium Angus o poți găsi în pachetul WINTER PACK, SPRING PACK, SPORT PACK sau BARBEQUE PACK
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!