
VRĂBIOARĂ ANGUS
CU CARTOFI
Iată cum poți pregăti o rețetă gustoasă dar și sănătoasă cu vrăbioară Angus.
➤ Ingrediente:
450 gr vrăbioară
4 cartofi
100 gr parmezan ras
pătrunjel
fulgi de chili
ulei de măsline
sare și piper
25 gr unt
9 căței usturoi
➤ Mod de preparare:
Pentru început condimentăm vrăbioara de vită cu sare, piper și puțin ulei de măsline și o lăsăm la marinat pentru 20 de minute.
Cartofii se taie în jumătate, se amestecă cu puțin ulei de măsline, cu 3 căței de usturoi zdrobiți, pătrunjel, sare, fulgi de chili și parmezan ras. Apoi se bagă la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade Celsius (până se rumenesc).
După ce s-a marinat carnea, aceasta se pune la prăjit într-o tigaie de fontă alături de 4 căței de usturoi și unt. Se lasa cca. 3-4 minute pe fiecare parte.
➤ Rețetă creată de Ana Muntean, căreia îi mulțumim! Poți găsi video cu această rețetă, AICI.
➤ Vrăbioara de vită Angus o poți găsi în pachetele SPRING PACK, SPORT PACK, BARBEQUE PACK sau YOUR PACK.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!