
MUŞCHI FILE ANGUS
CU PASTE CANNELONNI
➤ Ingrediente:
• 4 bucăți de mușchiuleț file de vită Angus (aprox. 200 g)
• 8 Paste Cannelonni
• 8 felii bacon (kaizer)
• 200 g spanac
• 2 ardei iuţi
• 2 căţei de usturoi
• 2 linguri seminţe de susan
• Ulei de măsline
• Sare şi piper
➤ Mod de preparare mușchiuleț file de vită Angus cu paste cannelonni:
Fiecare bucată de carne se taie pe lungime, în două tăieturi încrucișate, iar cu ajutorul cozii unei linguri de lemn se lărgește spațiul, creând loc pentru umplutură.
Pastele Cannelonni se pun la fiert într-o oală cu apă și sare de mare, timp de doar patru minute, pentru a rămâne tari.
Pentru umplutură se spală şi se lasă spanacul la uscat.
Ardeii iuţi se curăță de seminţe şi toacă mărunt.
Se încinge puţin uleiul de măsline într-o tigaie în care se călesc timp de 3 minute cățeii de usturoi, curățați în prealabil. Când usturoiul e gata, se adaugă la prăjit seminţele de susan.
Spanacul, usturoiul, ardeiul iute si susanul se amestecă, după care se umplu pastele Cannelonni cu acest conţinut. Pastele umplute sunt introduse în spațiul creat în bucățile de carne și se taie colţurile rămase. Feliile de mușchi de vită Angus se împăturesc, fiecare separat, în bacon/kaiser ce se fixează cu o scobitoare.
Totul se condimentează cu sare şi piper, după care se pun pe grătar timp de trei minute, pe fiecare parte. Se lasă cinci minute să se răcească, la o temperatură de 60°, după care se serveşte.
➤ Sfat:
Ca şi garnitură se poate folosi salată asortată cu măsline.
.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!