MUȘCHI DE VITĂ
CU PRAZ

MUȘCHI DE VITĂ
CU PRAZ

Ingrediente:
300 g mușchi de vită Angus
2 pere
2 fire de praz
3 linguri ulei de măsline
50 g unt
2-3 fire de cimbru verde
Sare, piper

Mod de preparare:
Se curăță perele de coajă, se crestează în partea de jos, se ung cu ulei și se presară cu zahăr, sare și piper. Se pun într-o tavă și se coc la foc mare 15 min. Prazul curățat și spălat se taie rondele, apoi se călește la foc mare până ce se rumenește ușor. După aceea se presară cu sare și piper, se scoate pe o farfurie și se păstrează acoperit la cald.

Mușchiul se taie în 2 felii groase, se piperează și se frige pe grătarul bine încins sau într-o tigaie de teflon unsă cu puțin unt. Carnea se frige pe fiecare parte de câte 2 ori, apoi se scoate pe o farfurie și se pune pe fiecare felie de carne câte 1 cubuleț de unt și câte 1 fir de cimbru. Se acoperă farfuria cu un capac pentru câteva minute. Pe farfuriile calde se pune prazul călit, peste praz, bucățile de carne, iar peste ele perele coapte. Se ornează totul cu cimbru verde și se condimentează cu piper proaspăt măcinat.

Mușchiul de vită Angus îl poți găsi în pachetul Premium Pack. Comandă-l de AICI!

Premiumangus.ro vă urează poftă bună!