CÂT DE DES PUTEM CONSUMA
CARNE DE VITĂ

CÂT DE DES PUTEM CONSUMA
CARNE DE VITĂ

Carnea de vită, sursă excelentă de proteine:

O dietă echilibrată este cheia sănătății, ceea ce înseamnă că atât lipsa, cât și excesul de proteine animale afectează buna funcționare a corpului uman. Aportul necesar de proteine animale diferă în funcție de vârsta persoanei, dar și de activitatea fizică pe care aceasta o desfășoară în mod obișnuit.

Proteinele sunt nutrienți necesari corpului uman pentru creștere și întreținerea funcțiilor vitale. Ele sunt alcătuite din aminoacizi, componentele chimice de bază ale vieții, iar carnea de vită este o sursă de proteine complete, deoarece conține în mod natural toți cei nouă aminoacizi esențiali corpului, ca orice proteină din carne.

 

 

Cât de des putem consuma carne de vită?

Un adult poate consuma carne de vită în medie o dată sau de două ori pe săptămână, pe când necesarul pentru un copil este mult sporit, copilul aflându-se în plină creștere și dezvoltare. Nutriționiștii recomandă pentru copii 3 porții pe zi de produse de origine animală, inclusiv carne, dar avertizează că, și în cazul lor, meniul trebuie diversificat cu lactate, cereale, fructe și legume, având în vedere că nici consumul exagerat de proteine nu este indicat, excesul putând fi dăunător pentru organism.

 

 

Calitate, nu cantitate!

Din acest motiv, trebuie să punem accentul pe calitatea proteinelor consumate, nu pe cantitatea lor. O carne de vită de calitate superioară, în cantitate mai mică va fi mult mai benefică decât multitudinea de produse cumpărate de pe piață, cu proveniență îndoielnică, procesate prin adaosuri de conservanți și coloranți, substanțe atât de nocive sănătății.

Carnea de vită Premium Angus conține un pachet bogat de nutrienți: proteine, care contribuie substanțial la întreținerea musculară, gestionarea greutății corporale și prevenirea bolilor cornice, dar și vitamine (B6, B12) și minerale (F, Zn) necesare în dezvoltarea și menținerea capacității cognitive, atât la copii cât și la adulți. Ea se completează bine cu o garnitură de legume și cu salate pentru a oferi un pachet nutritiv complex.

Pentru  un meniu alimentar sănătos și gustos,  vizitează magazinul Premium Angus și comandă pachetul preferat.