CÂT DE COMPLICATĂ ESTE
GĂTIREA CĂRNII DE VITĂ?

CÂT DE COMPLICATĂ ESTE
GĂTIREA CĂRNII DE VITĂ?

Pentru a obține o friptură sau un steak de vită fragede și delicioase este absolut necesar să cunoaștem câțiva factori care influențează reușita în pregătirea meniului. În primul rând pentru alimentația noastră, indiferent  de vârstă și de starea de sănătate, trebuie să  punem accent pe calitatea produselor cumpărate, iar aceasta se poate verifica solicitând informații de la producătorii care oferă trasabilitate produselor pe care le pun pe piață.

 

În ce privește carnea de vită, o garanție a calității este proveniența ei de la rase de bovine de carne, modul de creștere și de hrănire și în cele din urmă foarte important este și procesul de maturare care încheie etapele de obținere a unei cărni de vită fragede și gustoase.

 

Odată produsul finit cumpărat și pregătit pentru preparare, trebuie respectat timpul recomandat de gătire, ținând cont că o gătire excesivă va determina pierderea din savoare și  din calitățile nutritive ale cărnii de vită.

 

Pentru  un meniu alimentar sănătos și gustos,  vizitează magazinul online Premium Angus și comandă pachetul preferat.

 

 

[no_social_share_list]