CARNE DE
VITĂ FRAGEDĂ

CARNE DE
VITĂ FRAGEDĂ

Multă lume afirmă că evită să consume friptură din carne de vită deoarece aceasta este tare și fadă. Acest lucru poate fi adevărat dacă piesele de carne de vită provin de la animale bătrâne, dintr-o rasă care nu e destinată consumului de carne. În țara noastră, din motive istorice nu există o tradiție în utilizarea cărnii de vită, motiv pentru care acesta este un teritoriu nou pentru mulți care nu știu că există rase de bovine de lapte, rase de carne și rase mixte.

 

Evident, cea mai fragedă carne de vită provine de la animale crescute special în acest scop, de la rase recunoscute mondial pentru calitățile produsului finit, precum Angus, iar beneficiile consumului de carne de vită nu sunt deloc de neglijat datorită calităților ei nutritive și gustului deosebit.

 

În funcție de poziționarea în carcasă, fiecare piesă de carne de vită Angus are anumite caracteristici, poate fi tăiată într-un anumit fel și este recomandată unui anumit mod de preparare. Respectarea acestora este foarte importantă, deoarece poate face diferența dintre un succes și un eșec în bucătărie, iar încălcarea loc poate lăsa impresia că sursa de carne nu este bună, iar produsul de calitate slabă.

 

Alegând metoda de gătire potrivită pentru fiecare sortiment angus veți avea parte de toate beneficiile consumului de carne Black Angus, înglobate într-o mâncare gustoasă, nutritivă și sănătoasă, din carne de vită fragedă. În plus, carnea de vită Black Angus poate fi inclusă cu succes în meniuri sănătoase pentru slăbit.

 

➤ Află detalii despre toate piesele din pachetele Premium Angus AICI