THE BEEF

De ce este Premium Angus Beef așa specială?

Marmorare

„Marmorare” este numele pentru acele fire fine albe de grăsime din carne care se topesc în timpul preparării și care o frăgezesc, conferindu-i o savoare unică. Marmorarea este o trăsătură genetică al cărui grad este intensificat și prin metoda de finisare. Grăsimea intramusculară are un rol esențial în calitatea cărnii, încă de la începerea maturării prin frăgezirea fibrelor musculare.

 

Un aliment sănătos pentru întreaga familie

Carnea noastră de vită îndeplinește dorințele consumatorilor de carne de vită premium: un aliment sănătos obținut în condiții de siguranță care poate fi savurat cu încredere.

Pe întreaga perioadă de creștere a bovinelor nu se administrează antibiotice, hormoni de creștere artificială sau subproduse de origine animală.

În etapa de finisare se suplimentează furajarea cu o cantitate mică de cereale ce are ca scop intensificarea gradului de marmorare și asigurarea unei grăsimi curate și de culoare albă.

 

Bovine crescute în mod sustenabil pe pășune

Bovinele noastre sunt crescute în mod sustenabil și durabil, pe baza unui sistem integrat ce are la baza un mod responsabil de acțiune, atât din respect pentru produsul final dar și pentru mediul natural în care ne desfășurăm activitatea.

Această metodă naturală de creștere, reprezintă cea mai mare parte a ciclului de creștere și este optimă atât pentru sănătatea animalelor cât și a pășunilor. Astfel, se realizează o producție de carne foarte bună, într-un mod natural, cu un minim de hrană suplimentară.

Trasabilitate și carne proaspătă

Trasabilitatea cărnii de vită Premium Angus oferă încredere consumatorului, aceasta poate fi urmărită pas cu pas de la fermă la abatorizare și până la comercializare. Acest lucru este posibil prin identificarea completă și precisă a tuturor documentelor despre bovine, respectiv despre carne.

 

Sistem controlat în toate etapele producției

Întregul proces de producție a cărnii de vită este pe deplin controlat de sistemul de certificare Quality Guaranteed by Angus Group.

Pentru a obține maximum de calitate realizăm și recomandăm o maturare în sistem dry-age. Piesele sunt lăsate la maturat cel puțin 21 zile pentru a putea valorifica la maxim toate criteriile de calitate ale cărnii.

În cadrul programului nostru de creștere a bovinelor Angus clasificarea carcaselor este constantă asigurând astfel un grad ridicat de marmorare și oferind o calitate superioară a cărnii ce răspunde cerințelor consumatorilor.

 

Standarde și clasele de carne de vită

Dacă vă place carnea de vită Angus, asigurați-vă că achiziționați carne de calitate. Nu orice carne de vită care poartă numele de Angus e de calitate superioară. Doar simplul nume pe etichetă nu garantează că produsele respectă în întregime standardul înalt

 

 

 

Vedeți produsele noastre în SHOP