CADOUL LUI IANUARIE

CADOUL LUI IANUARIE

Încă nu ne-am despărțit cu totul de perioada cadourilor multe. Chit că e deja trecut mijlocul lunii ianuarie, am decis să păstrăm obiceiul de a dărui și să îi bucurăm pe toți care încep anul cu delicii.

 

👉  În perioada 20 ianuarie – 2 februarie, 👉 la orice comandă online care depășește 600RON, noi vom strecura în pachet și 👉 o bucată de antricot cu os (~700gr).

 

Indiferent ce pachet sau pachete te decizi să comanzi, vei putea degusta unul dintre cele mai delicioase steak-uri din lume, premiat în cadrul concursului internațional, World Steak Challenge. În acest fel achiziționezi și prepari ce știi tu mai bine, dar primești și o mică provocare (sau delectare, spune-i cum vrei).

 

Nu te lăsăm singur nici când vine vorba de preparare și gătire. Știm cât de importantă e fiecare etapă, așa că îți lăsăm toate informațiile mai jos:

Îl găsești și sub denumirea de Bone in Rib Eye. Antricotul cu os este una din piesele cele mai savuroase din toată carcasa, oferind un grad ridicat de marmorare și un strat generos de grăsime. Aceste calități permite prepararea lui în cuptor, la grill, la barbeque (adică prin coacere indirectă – vezi diferența dintre grill și barbeque AICI) sau la tigaie.

 

Câteva idei de rețete am inventariat pe blogul nostru. Vei găsi cele mai populare metode de a găti această piesă, nu doar fiindcă sunt cele mai rapide dar și fiindcă rezultatul este acel steak extraordinar, recunoscut mondial. Alege de AICI.

Dacă după ce îl guști îți va rămâne pe suflet și vei vrea să te întorci pe viitor la gustul premium, poți găsi antricotul cu os în pachetele de mai jos.

Premium Pack, Steak Mix, Gourmet PackYour Pack