CADOUL NOSTRU DE PAȘTI

CADOUL NOSTRU DE PAȘTI

Comanzi un pachet GRILL PACK și primești 1kg ceafă cadou!

 

Mai ales de sărbători, când toată familia se adună la masă pentru câteva ore, vrem să servim cele mai bune preparate. Indiferent dacă ții la mâncarea tradițională sau încerci un meniu mai simplu de realizat, în pachetul Premium Angus de Paște vei găsi piese potrivite pentru ce ți-ai propus.

Tot ce trebuie să faceți e să vă asigurați că primiți carnea la timp. *Oferta este valabilă până la data de 19 aprilie 2022.

 

Iată ce poți primi în pachetul de Paști și preparatele în care le poți utiliza. 

Burger

Se prepara din carne vită lucru, obținută din sfert anterior, din gât, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75%/25%. Nu se folosește adaos de seu datorită faptului că aceste piese au un grad ridicat de grăsime proprie.

Găsești retețe gustoase de burger, AICI.

Bavetă

Este o piesă din partea de flanc a animalului. Este o piesă subțire, cu multe inserții de grăsime, foarte aromată și cu un grad ridicat de frăgezime. Prezintă un aspect franjurat și nu conține decât puțină grăsime extramusculară și nici țesuturi conexe. Are un gust pronunțat, bogat și aromat.

Găsești retețe gustoase de baveta, AICI.

Chiulotă

Chiulota este cea mai importantă piesa din pulpă cu o textură fină și bine marmorată. Este cunoscută ca un steak foarte bun cu o frăgezime asemănătoare ca vrăbioara însă cu un gust mai intens. Aceasta provine dintre zona lombară și pulpă. Chiulota este cunoscută ca rump steak, se taie bucăți cu o grosime de aprox 2 cm și se pune pe grătarul bine încins între 6 și 8 min, în funcție de cum se dorește.

Găsești retețe gustoase de chiulotă, AICI.

Ceafă CADOU

Reprezintă piesa care se găsește în interiorul coastelor, fiind o continuare înspre gât a antricotului. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. Greabănul se poate folosi la grill, marinare, fripturi și preparate în tigaie.

Găsești retețe gustoase de greabăn (ceafă), AICI.