MUȘCHIULEȚ ANGUS
ÎN CRUSTĂ DE SUSAN

MUȘCHIULEȚ ANGUS
ÎN CRUSTĂ DE SUSAN

➤ Ingrediente:
• 4 buc. de mușchiuleț file de vită Angus (200g)
• 125 ml sos de soia
• 4 linguri de făină
• 2 ouă
• 4 linguri de susan
• 3 linguri ulei de rapiță
• sare
• piper

 

Mod de preparare mușchiuleț file de vită Angus în crustă de susan:
Cele patru bucăţi de mușchiuleț file de vită se lasă la marinat în sosul de soia. Între timp se prăjeşte susanul într-o tigaie mică.

Fiecare bucată de carne se tamponează pentru a se usca şi se condimentează cu sare şi piper.

Ouăle se bat într-o farfurie, iar mușchiulețul se dă mai întâi prin făină, apoi prin ou şi susan. Apoi carnea se prăjește pe fiecare parte, timp de aproximativ trei minute la tigaie cu ulei de rapiţă încins. Se lasă să se răcească încă cinci miunte, după care se feliază și se serveşte.

Garnitură:
Se pot folosi roşii, grapefruit, mango şi sos salsa.

➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!