
CAPAC LA CUPTOR
➤Ingrediente:
1 kg Capac de vită Premium Angus
3 linguri Ulei de măsline
O cană de Apă
3 cuburi de Unt
75 ml vin
Condimente: sare, piper, verdețuri, usturoi după gust
➤ Mod de preparare
Puneți uleiul de măsline, apa și condimentele în tavă.
Tasați carnea de vită Premium Angus, așezați-o în tavă și presărați condimentele peste ea (sare, piper, usturoi și amestec de verdețuri). Puteți să adăugați și puțin vin.
Plasați o folie de aluminiu peste și puneți tava la cuptor.
După ce se gătește, o puteți scoate pentru a adăuga deasupra puțin unt – acesta se va topi și va oferi un gust și mai bun cărnii de vită.
Acum carnea de vită Premium Angus este pregătită de servire.
Poftă bună!
➤ Rețetă creată de Dr. Elena Alecu. Poți găsi această rețetă, AICI.
➤ Capacul de vită Angus îl puteți găsi în pachetele SPORT PACK, FAMILY PACK, KID PACK.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!