BURGER

BURGER

Când decizi să faci un burger acasă, ingredientele folosite decid din start cum va fi rezultatul final. Și bineînteles, că îl dorești să fie mai bun decât cel cumpărat! Așa că îți garantăm că exact asta veți obține, preparand burgerul Premium Angus.

Ingrediente:
-chifle pentru burger
-chiftele de burger Premium Angus
-ketchup
-frunze de salată verde
-felii de brânză (cașcaval sau brânză pentru burger)
-sos preparat din smantana cu 25% grăsime, muștar, zahăr brun și sare
-40 g unt
-opțional – felii de kaiser, felii de ceapă roșie

 

Mod de preparare:
Într-un bol amestecați smântâna cu 25% grăsime, cu puțin muștar, sare și zahăr.

Burgerul se aduce la temperatura camerei cu minim 30 de minute înante de preparare.

Chifteaua se poate găti dupa preferințe, la airfryer, pe grill sau în tigaie. Peste chiftele se adaugă puțin unt și se gătesc cca 6 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Timpul de gătire nu este exact, depinde de puterea flăcării și de grosimea tigăii.

Peste fiecare chiftea se pune câte o felie de brânză și se pune un capac peste tigaie, pentru a se topi brânza.

Este foarte important să lasați chifteaua pentru burger la „odihnă” timp de 8-10 minute înainte de a o servi.

Cu toate ingredientele pregatite, montam burgerul astfel:
-Taiem chiflele pe jumătate.
-Ungem partea de la bază cu ketchup și așezăm o foaie de salată. Peste ea punem o chiftea de burger, apoi o lingură din sosul cu smântână.
-Punem deasupra o felie de roșie și opțional felii de Kaiser rumenite și felii de ceapă roșie.
-Deasupra punem cealaltă jumătate de chifla.

 

➤ Rețetă creată de retetepapabun.ro , căreia îi mulțumim! Poți găsi această rețetă, AICI.
➤ Burgerul de vită Angus îl poți găsi în pachetele GRILL PACK, PARTY PACK sau GOURMET PACK
Premiumangus.ro vă urează poftă bună!