CEAFĂ PICANTĂ LA TIGAIE
Ingrediente:
500 gr ceafă de vită Angus
1 ceapă
5-6 ciuperci
3 ardei grași
jumătate pahar de vin
jumătate de linguriță fulgi chilli
piper
sare
Mod de preparare:
Pentru început se taie carnea fâșii și se pune la prăjit la foc iute cu o lingură de ulei și un cub de unt și se prăjește un minut pe fiecare parte.
Când carnea este gata, se scoate într-o farfurie, iar în uleiul rămas se adaugă o ceapă și 5-6 ciuperci tăiate felii. Se lasă să se gătească câteva minute. Dacă ciupercile nu lasă zeamă, adaugăm jumătate de pahar de vin.
Punem 3 ardei grași tăiați fâșii și o jumătate de linguriță de fulgi de chilli. Amestecăm și lăsăm să se gătească pentru 5 minute.
Adăugăm piper și sare după gust și carnea de vită gătită. Amestecăm și lăsăm să se mai gătească încă 2 minute.
➤ Rețetă creată de Romanian Cook, căreia îi mulțumim!
➤ Ceafă de vită Premium Angus o poți găsi în pachetul BUTCHERS PACK, sau YOUR PACK
➤ Premiumangus.ro îți urează poftă bună!