CEAFĂ PICANTĂ LA TIGAIE

CEAFĂ PICANTĂ LA TIGAIE

Ingrediente:
500 gr ceafă de vită Angus
1 ceapă
5-6 ciuperci
3 ardei grași
jumătate pahar de vin
jumătate de linguriță fulgi chilli
piper
sare

Mod de preparare:
Pentru început se taie carnea fâșii și se pune la prăjit la foc iute cu o lingură de ulei și un cub de unt și se prăjește un minut pe fiecare parte.

Când carnea este gata, se scoate într-o farfurie, iar în uleiul rămas se adaugă o ceapă și 5-6 ciuperci tăiate felii. Se lasă să se gătească câteva minute. Dacă ciupercile nu lasă zeamă, adaugăm jumătate de pahar de vin.

Punem 3 ardei grași tăiați fâșii și o jumătate de linguriță de fulgi de chilli. Amestecăm și lăsăm să se gătească pentru 5 minute.
Adăugăm piper și sare după gust și carnea de vită gătită. Amestecăm și lăsăm să se mai gătească încă 2 minute.

 

➤ Rețetă creată de Romanian Cook, căreia îi mulțumim!

➤ Ceafă de vită Premium Angus o poți găsi în pachetul BUTCHERS PACK, sau YOUR PACK

Premiumangus.ro îți urează poftă bună!