BURGER ANGUS
CU CEAPĂ

BURGER ANGUS
CU CEAPĂ

Pentru o rețetă de burger de vită cumpăra carne de vită Angus din magazinul online.
Alege carnea de vită Angus la preț corect per calitate și savurează cel mai bun burger de vită.

 Ingrediente (pentru 4 porții):
4 burgeri de vită Premium Angus
4 chifle de burger, cu susan
4 linguri de unt
16 felii de ceapă roșie (o ceapă medie)
4- 8 castraveți murați (în funcție de dimensiune)
frunze de rucola
4 felii de roșie

 

➤ Mod de preparare burger  de vită Premium Angus cu ceapă:

Se așază chiftelele de burger pe grătarul încins, după ce una dintre fețele acestora se adâncește puțin în mijloc, cu dosul unei linguri. Acest lucru va asigura că în procesul de gătire, chifteaua de carne își va păstra forma și nu se va umfla. Lângă burgerii de vită, pe grătar se pun rondelele de ceapă care se lasă până când se înmoaie și devin ușor translucide.

 

Burgerii angus se prepară după gust, până când fețele sunt rumenite (3/4 minute pe o parte, în funcție de grosimea feliilor de carne). Înainte ca acestea să ajungă la gradul de frigere dorit, adăugați deasupra feliile de cașcaval, ca topping. Tot atunci pe grătar, alături de carne, așezați chiflele de pâine tăiate pe jumătate, cu fețele în jos și lăsați-le până fac puțină crustă.

 

La final, toate ingredientele se asamblează. Se iau mai întâi chiflele de pe grătar și se întorc cu fața în sus. Peste fiecare se pune puțin unt pentru a înmuia și aroma miezul. Se adaugă apoi burger preparat cu cașcaval deasupra, castraveții murați tăiați felii și la sfârșit ceapa ușor preparată. Se închide sandvișul cu capacul chiflei. Cu această rețetă pregătiți burger Angus acasă ușor, cu succes asigurat!

 

Burgerii de vită Angus îi poți găsi în pachetul Gourmet Pack. Comandă-i de AICI!

 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!