ANGUS GRILL

ANGUS GRILL

Carnea de Angus la grătar este una dintre modalitățile cele mai sănătoase de a savura carnea de vită, indiferent dacă folosiți grătar cu gaz sau cărbune. Este bine ca o parte a grătarului să fie mai fierbinte, iar celalaltă mai rece. Mai întâi se pune carnea pe partea foarte fierbinte, iar după ce se formează crusta, se mută pe cea mai rece.Nu străpungeți carnea cu furculița sau cuțitul în timp ce gătiți. Grill-ul se poate face rapid, lent sau foarte lent. Grill-ul rapid al cărnii de vită înseamnă frigerea în mod direct la foc mare (200 °C la 260 °C), de obicei pentru steak-uri, creează un exterior rumenit cu un interior care poate varia de la rare, la bine făcut, well-done. Grill-ul încet, grill-ul cu căldură indirectă (150 °C la 200 °C), se realizează când gazul este oprit pe o parte, sau cărbuni înclină într-o parte, iar capacul este închis. Această metodă este folosită pentru bucăți mari de carne de vită cum ar fi la fripturi. Grătarul este o altă variantă indirectă de prăjire, dar la temperaturi chiar mai mici (120 °C la 150 °C).