
VRABIOARĂ DE VITĂ LA TIGAIE SAU GRĂTAR
Piesa Vrăbioară din carne de vită Angus o poți cumpăra din magazinul online.
Alege carnea de vită Angus la preț corect per calitate și savurează un steak de vită care ți se potrivește.
➤ Ingrediente:
felii de vrăbioară de vită (sirloin)
ulei de măsline
sare
piper
➤ Mod de preparare vrăbioară cu os:
Vrabioara de vită este o carne fragedă care se pretează gătirii rapide, la minut. Carnea trebuie sa fie bine zvântată înainte de prăjire. Apoi unse cu puțin ulei de măsline și așezate într-o caserolă pe masa de lucru. Le-am lăsat 30 de minute, la temperatura camerei. Carnea se poate condimenta cu sare si piper chiar inainte de a fi pusa la prăjit.
Tigaia se încinge până la fumegare, apoi se așează feliile de carne, cu spațiu între ele. Se gătesc la foc mare, pentru a deveni rumente, nu înăbușite.
Timpul de gătire variază în funcție de grosimea piesei. Pentru rezultate bune, poți folosi fie un termometru, sau vezi aici mai multe idei pentru un steak perfect gătit.
➤ Vrăbioara cu os, de vită Angus, o poți găsi în pachetul Winter Pack
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!