
DIAFRAGMA LA GRĂTAR
Diafragma de vită este o carne nutritivă, fibroasă, slabă și aromată, numai bună pentru un festin culinar delicios!
➤Ingrediente:
Diafragma de Vită
Ulei de Măsline
Sare
Piper
Rozmarin
Cimbru
➤ Mod de preparare:
Carnea se scoate la temperatura camerei înainte de a fi gătită.
Se șterge bine cu un prosop de hârtie, se unge cu ulei de măsline pe ambele părți și se condimentează cu sare și piper.
Între timp se încinge foarte bine grătarul la 250 grade Celsius.
Diafragma se ține pe grătar în jur de 2/2,5 minute pe fiecare parte, pentru a obține o carne medium rare.
După gătire se condimentează după preferințe și se lasă la odihnă 3-5 minute.
Se taie contra fibrei, apoi se amestecă cu zeama lăsată de carne și se servește cu orice garnitură doriți.
➤ Rețetă creată de Gratargiul . Poți găsi această rețetă, AICI.
➤ Diafragma Angus o poți găsi în pachetele BUTCHERS PACK.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!