BURGER ANGUS
GRECESC

BURGER ANGUS
GRECESC

Ingrediente (pentru 6 porții):
1 kg carne de vită Angus pentru burger
1 cană de brânză feta, mărunţită
6 chifle Kaiser
4 linguri de unt topit
6 felii de ceapă roşie
6 felii de roşii
Frunze de salată/ rucola
½ ceaşcă de pastă de măsline
Sare şi piper

 

Mod de preparare burger Angus grecesc:
Se formează chiftelele de burger, și se așează pe grătarul încins (după ce a fost uns cu puțin ulei). Între timp ungeți chiflele cu unt și așezați-le pe grill pentru a se rumeni puțin. După 3-4 minute (în funcție de grosimea feliilor) burgerul de vită poate fi întors. Înainte de a ajunge la gradul de frigere dorit, adăugați brânza feta, ca topping.  Pentru a asambla burgerul, adăugaţi pe prima jumătate a chiflei carnea cu toping, apoi rondele de ceapă, roșie şi câteva foi de salată sau de rucola. Ungeți jumătatea superioară a chiflei cu pastă de măsline, apoi închideți burgerul.

 

 Carnea Angus pentru burger o poți găsi în pachetul Grill Pack. Comand-o de AICI!

➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

[no_social_share_list]