Shop

RUB Usturoi, V6BBQ, 40g

6,00 lei

Descriere:
Amestec de condimente și usturoi prăjit pentru marinare uscată.
Utilizare:
Marinarea uscată este potrivită pentru carnea ce urmează a fi pregătită pe grătar, la cuptor sau în tigaie. Aplicați conținutul plicului peste 1 kg de carne, masați și împachetați carnea în folie alimentară, apoi marinați la rece între 2 și 12 ore. Cu cât timpul de marinare este mai lung cu atât gustul este mai intens.
Ingrediente:
amestec de condimente barbecue-usturoi [usturoi prăjit 18% (usturoi, ulei de palmier), piper, ceapă, boia, ghimbir, chimen, pătrunjel, coriandru, curcuma, cuișoare, schinduf, fenicul, pudră de MUȘTAR], sare de mare, zahăr din trestie. Poate conține urme de: faină de grâu, OUĂ, SOIA, LAPTE, ȚELINĂ, SUSAN. A se păstra la loc întunecat și răcoros.

Produsele din categoria condimente și sosuri pot fi cumpărate doar împreună cu un pachet de carne de vită Angus. Vedeți pagina principală de shop https://premiumangus.ro/shop/

Share:

👉 Cumpără 2 pachete și ai 5% reducere la total 👉 Cumpără 3 pachete și ai 10% reducere la total 👉 Cumpără 4 pachete și ai 15% reducere la total

* Oferta este valabilă la toate pachetele standard, până la 31 iulie (inclusiv) / nu se cumulează cu alte oferte

Descrierea pachetului

Caracteristici
AmbalajPlic
Recomandat pentrumarinade, grătar
MarcaV6BBQ
Cantitate netă40 g
Țara de origineGermania
Tip produsRub
Dietă specialăNatural
Gramaj (g)40 g

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Spune-ți părerea despre acest produs

Află totul despre pachetele Premium Angus, cum poți avea un meniu sănătos de pe blog-ul nostru.

Ar putea să-ți mai placă

S-ar putea să-ți placă și…

GRILL PACKGRILL PACK
3.3kg - 0.8kg Burger, 1.25kg Bavetă, 1.25kg Chiulotă
204,00 lei
Adaugă în coș
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?