VITĂ CU LEGUME LA TIGAIE

VITĂ CU LEGUME LA TIGAIE

➤ Ingrediente:
500 g chiulotă de vita
1/2 ardei verde
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
2 cepe albe
2 morcovi
un zuchini
patrunjel verde
sare si piper
4 linguri de ulei

 

➤ Mod de preparare:
Legumele se curata si se feliaza, carnea se taie cubulete, după care se pun impreuna cu uleiul intr-o tigaie antiaderenta.
Se condimenteaza si se lasa la inabusit aproximativ 10 minute.
Se completeaza apoi cu 2 cani mari de apa, se acopera cu capac si se lasa la foc mic aproximativ 70-80 de minute, amestecand periodic si completand cu apa daca este necesar.
Pe final se adauga pătrunjelul verde.

Se serveste cu piure de cartofi.

 

➤ Rețetă creată de Antonela Andreea M. –  cookingathome.ro. Poți găsi această rețetă, AICI.
➤ Chiulota de vită Angus o puteți găsi în pachetele KID PACK, PREMIUM PACK sau GOURMET PACK.
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!