Tomahawk în bucătăria românească

Tomahawk în bucătăria românească

În ultimii ani, Tomahawk steak-ul a devenit tot mai popular în România, iar acest lucru se datorează creșterii interesului pentru bucătăria internațională și pentru experiențe culinare inovatoare.

Multe restaurante de lux din România și bucătari pasionați au început să adauge în meniurile lor spectaculosul tomahawk pentru a satisface cererea crescută a clienților în căutare de preparate deosebite.

Deși este posibil să nu fie la fel de răspândit ca în alte țări cu tradiție în bucătăria americană, precum S.U.A. sau Canada, tomahawk steak-ul poate fi găsit într-o serie de restaurante gourmet din marile orașe din România. Adesea este prezentat ca un preparat premium, cu un preț pe măsură, menit să ofere clienților o experiență culinară memorabilă.

Mai mult decât atât, Tomahawk a început să fie comercializată în măcelării și magazine online de specialitate, făcând astfel posibilă experimentarea cu această piesă în bucătăriile personale ale pasionaților gătitului acasă.

Tot mai mulți iubitori ai gătitului acasă au început să experimenteze cu această piesă specială de carne de vită, procurând-o de la măcelării specializate sau comandând-o online de la furnizori de încredere. Tomahawk steak-ul a devenit astfel o opțiune accesibilă și pentru cei care doresc să pregătească un festin culinar în propriile lor bucătării.

Tomahawk-ul de vită Premium Angus îl poți găsi în pachetul AMERICAN PACK.