CARNEA PREMIUM ANGUS
ÎN RESTAURANTE

CARNEA PREMIUM ANGUS
ÎN RESTAURANTE

Calitatea preparatelor depinde în primul rând de ingredientele utilizate iar majoritatea ingredientelor bune sunt și mai puțin accesibile atât ca preț, cât și ca disponibilitate.

 

La nivel mondial carnea Black Angus este considerată ca fiind alegerea ideală pentru un steak reușit, gustos și în același timp sănătos, datorită frăgezimii cărnii și a aromei sale puternice.

 

Consumul cărnii de vită este larg răspândit în Europa, atât pentru savoarea ei, cât și pentru proprietățile ei nutritive. De acestea ne putem bucura în momentul în care alegem o carne de vită de calitate, produsă local din bovine de rase de carne, crescute natural și hrănite cu iarbă pe pășune, de proveniență sigură.

 

Ne dorim ca toți consumatorii să aibă posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită Angus de calitate premium, care până acum putea fi adusă doar din import și care presupune costuri suplimentare, perioadă de transport ridicată și uneori chiar calitate îndoielnică. Interesul nostru este ca alături de partenerii noștri să contribuim la crearea unei culturi gastronomice în România, în ceea ce privește consumul cărnii de vită.

 

Misiunea noastră nu se oprește la a fi furnizor. Promovăm responsabilitatea pentru o alimentație sănătoasă și respect pentru natură și resurse. Pentru a dezvolta obiceiuri culinare de calitate în rândul consumatorilor, atenția noastră se îndreaptă către parteneri din toată țara, alături de care oferim clienților acces la produse superioare, obținute local, 100% natural, cu trasabilitate.

 

Ne dorim ca fiecare local să beneficieze de valoarea adusă de carnea de vită Angus, să aibă posibilitatea de a oferi clienților preparate excepționale, ce au la bază materie primă sănătoasă, gustoasă și de încredere. De asemenea, ca iubitorii de carne de vită să aibă posibilitatea de a consuma un produs premium, local și recunoscut internațional pentru calitățile lui.

 

Unde poți gusta carnea de vită Angus în restaurantele din țară? Află de AICI localurile din România în care poți servi carnea de vită Premium Angus.