PACHETELE PREDEFINITE
PREMIUM ANGUS

PACHETELE PREDEFINITE
PREMIUM ANGUS

Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală este să contribuim Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală este să contribuim la crearea unei culturi gastronomice în ceea ce privește carnea de vită în România și să facilităm accesul consumatorilor la aceste produse locale, 100% naturale, obținute printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă.

 

Iată principalele motive pentru care magazinul nostru comercializează carnea de vită Premium Angus exclusiv sub forma pachetelor predefinite.

 

1. Cu fiecare acțiune și fiecare proces, urmărim promovarea întregii carcase rezultate, nu doar a pieselor premium, cunoscute mondial. În această idee pachetele noastre conțin atât piesele celebre la nivel mondial, cât și piese mai puțin cunoscute dar care păstrează aceleași caracteristici de top ale unei cărni obținute printr-un proces complet controlat, din genetică de top.
Astfel ne asigurăm că întreaga carcasă rezultată din sacrificarea animalelor va fi utilizată și în viitor carnea de vită va fi destul de cunoscută de consumatori, cât preparatele să acopere o gamă mai largă, nu să se oprească la steaks.

 

2. Vorbim despre responsabilitate atât în modul de producție, cât și a consumului. Considerăm că e de datoria noastră ca producător să informăm consumatorii cu privire la posibilitățile pe care le au în crearea unui meniu și despre calitățile produselor noastre.
Ne dorim ca iubitorii de carne de vită să experimenteze și alte piese mai puțin uzuale și să descopere gustul Premium Angus într-o paletă diversă de preparate.

 

3. Deoarece ne dorim sa livram către consumatori un produs de calitate superioară dar care totuși să fie accesibil, varianta cea mai potrivită este cea de procesare și livrare a pachetelor predefinite.

Fiind un produs perisabil, transportul necesită anumite condiții care să asigure păstrarea calității cărnii, motiv pentru care livrarea pieselor individuale ar aduce un cost suplimentar foarte ridicat. Ca și în alte situații similare, achiziționarea unei cantități mai mare aduce o eficiență ridicată dar și posibilitatea de a planifica din timp viitoarele mese.

 

Magazinul online Premium Angus conține o gamă tot mai variată de produse pe care le poți vedea AICI. Încearcă pachetul care se potrivește modului tău de gătire și află cum poți prepara fiecare piesă inclusă în pachet de AICI.

[no_social_share_list]