CARNEA DE VITĂ ÎN
REGIMURILE ALIMENTARE

CARNEA DE VITĂ ÎN
REGIMURILE ALIMENTARE

Există tot atâtea variante de alimentație, cât stiluri de a prepara și combina ingredientele. Fiecare își porționează și își stabilește dieta preferată după gusturi, stiluri preferate de gătire sau scop. Important e ca regimul alimentar urmat să fie adecvat metabolismului și stilului de viață.

 

Carnea de vită poate răspunde necesității clienților pentru mare parte din regimurile alimentare uzuale.

1. Regimuri alimentare slabe în grăsimi, pentru care se pretează carnea de vită din pulpă. Acestea păstrează calitățile superioare ale cărnii de vită Angus (cum ar fi frăgezimea și gustul) și e recomandat să fie consumate de cei mici sau de cei care urmează un regim recomandat de medic.

 

2. Regimuri alimentare pentru sportivi – având nevoie de un grad ridicat de energie dar și de putere musculară, alimentația celor cu viață foarte activă, are la bază un aport de proteine și vitamine ridicat. Pentru ambele, carnea de vită este unul din principalele ingrediente recomandate.

 

3. Regimuri de slăbire – Există diete, precum cea ketogenică (Keto) care se disting prin consumul crescut de grăsimi sănătoase. Mai mult decât scăderea în greutate, dietele de tip low carb și ketogenice sunt adoptate cu scopul de a avea un stil de viață sănătos. Acest lucru depinde foarte mult de alegerea alimentelor și de implementarea corectă a dietei.

 

Poți consuma carne neprocesată la dieta keto și chiar este recomandată, în special carnea mai grasă. Cea mai sănătoasă și mai recomandată este carnea ce provine de la animale crescute cu iarbă (cum sunt și producătorii de la țară) și de la ferme organice.

 

Oricare ar fi preferința ta de alimentație, ia în considerare consumul regulat de carne de vită de calitate. Aceasta te poate ajuta să diversifici meniul și să completeze necesarul zilnic de nutrimente. Pachetele din magazinul online www.premiumangus.ro sunt construite în funcție de modul de preparare al pieselor incluse și de destinația acestora. Alege-l pe cel potrivit ție!

Tags: