AVANTAJELE CONSUMULUI
CĂRNII DE VITĂ ANGUS

AVANTAJELE CONSUMULUI
CĂRNII DE VITĂ ANGUS

Iată câteva date statistice care arată care sunt motivele pentru care vă puteți bucura de gustul excelent al cărnii de vită Premium Angus și puteți obține beneficii consumând această carne roșie sănătoasă.

Există cu adevărat avantaje în a consuma carne de vită ?

Da, multe! Carnea de vită este recomandată de experți din domeniul sănătății deoarece este o proteină puternic nutritivă care conține toți aminoacizii esențiali necesari organismului. Dietele bogate în proteine ​​reduc rapid foamea, pot îmbunătăți eficacitatea exercițiului fizic și pot juca un rol esențial în sănătatea oaselor.

De ce este importantă proteina? Proteina din carnea de vită vă ajută să vă mențineți un metabolism sănătos, dar carnea de vită nu este utilă numai pentru menținerea unui corp sănătos, ci și pentru prevenirea multor boli cronice, cum ar fi diabetul de tip 2 și osteoporoza.

Este deosebit de important ca în alimentația copiilor și a vârstnicilor să fie introduse​​ suficiente proteine. Copiii au nevoie de proteine ​​de calitate superioară pentru dezvoltarea masei musculare, iar fierul și zincul din carnea de vită sunt importante pentru dezvoltarea creierului. Adulții mai în vârstă beneficiază de proteinele din carnea de vită pentru a preveni pierderea masei musculare și a rezistenței acesteia în timp ce înaintează în vârstă.

De ce carnea de vită Premium Angus?

Spre deosebire de vitele obișnuite din gospodării, vitele Angus sunt recunoscute pentru randamentul ridicat în masă musculară, frăgezime, marmorare și implicit aromă. Iar Premium Angus este o carne de vită de calitate superioară de la animale crescute pe pășune, hrănite cu furaje naturale, având o genetică de top pentru a oferi maximum de calitate a produsului finit.

Pulpa sau rasolul Premium Angus sunt ideale pentru friptura de vită la cuptor, gulaș, ciorbă de văcuță hrănitoare și fără prea multe calorii. Din vrăbioară, mușchiuleț file sau antricot de vită Angus puteți obține steak-uri la grătar sau la tigaie. Rețete simple de friptură alături de garnituri de legume vă vor ajuta să întocmiți meniuri ideale pentru o alimentație sănătoasă.

Carnea de vită Premium Angus este cea mai bună multivitamină a naturii: Nu numai că gustul de vită este foarte bun, ci este una dintre cele mai bune metode de a vă alimenta corpul. Carnea de vită este un factor major care contribuie la un corp sănătos, furnizând pe lângă zinc și vitamina B12, vitamina B6, fier și niacină, un pachet de nutrienți complex. Consumul de carne de vită este o modalitate excelentă de a profita la maxim de calorii. Servirea cărnii de vită contribuie cu mai puțin de 10% din calorii într-o dietă de 2.000 de calorii. În același timp, furnizează mai mult de 10% din valoarea zilnică de substanțe nutritive necesare corpului uman.

Mai multe informații despre Premium Angus, despre sortimentele de carne de vită sau descrierea pieselor, rețete, sfaturi de gătit, informații nutriționale și multe altele le găsiți pe site-ul nostru.

De unde și cum puteți cumpăra carne de vită Premium Angus?

Carnea de vită Premium Angus care provine din ferma Karpaten Meat Sibiu se poate cumpăra simplu și ușor de la magazinul online  www/premiumangus.ro/ și în decurs de 3-5 zile pachetul va fi expediat direct la adresa dorită.

Abonează-te la newsletterul Premium Angus pentru a savura un conținut consistent și aromat, cu informații fragede despre carnea de vită Premium Angus!

[no_social_share_list]