ANTRICOT CU OS ANGUS
LA GRĂTAR (VIDEO)
Piesa antricot de vită Angus pentru grătar o poți cumpăra din magazinul online.
Alege carnea de vită Angus la preț corect per calitate și savurează un steak de vită care ți se potrivește.
➤ Ingrediente:
Antricot cu os Premium Angus
Sare, piper
Ulei de măsline
➤ Mod de preparare antricot Angus cu os:
Se scoate antricotul de vită de la rece înainte de gătire și se lasă la temperatura camerei pentru ca fibrele să se relaxeze. Se pregătește grătarul la temperatura ideală (dacă poți menține mâna deasupra lui pentru 5 sec., înseamnă că e potrivit).
Deși în mod normal condimentarea cărnii e recomandată după gătire, pentru această rețetă se asezonează antricotul cu sare, piper și puțin ulei pe ambele părți ale piesei înainte de a se așeza pe grătar.
Se pune carnea de vită pe grătarul încins și se lasă nemișcată aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Pentru a verifica dacă este potrivit gătită există mai multe modalități (cea mai simplă este prezentată și în video-ul de mai jos).
La sfârșit se taie antricotul contrafibră, în felii subțiri sau în bucăți.
➤ Garnitură de cartofi și legume coapte:
Cartofi în stil ”home fries” la care se adaugă niște bacon afumat și salsa rustică din legume coapte la jar (ceapă, roșii, ardei, ardei iute, usturoi).
➤ Antricotul cu os Premium Angus îl poți găsi în pachetul Gourmet Pack. Comandă-l de AICI!
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!
* rețetă video pentru 2 persoane, creată de Bucătăria lui Radu