ANTRICOT ANGUS CU
CÂRNĂCIORI DE BERE
➤ Ingrediente:
• 1 kg Antricot de vită Angus
• 4 bucăţi cârnăciori de bere
• 200 g brânză Gouda
• 1 legătură ceapă verde
• 2 linguri de paprică
• 1 lingură de sare
• 1 linguriţă de chimen
• 1 lingură de zahăr brun
• 1 linguriţă praf de usturoi
• 1 linguriţă de piper Cayenne (piper roşu)
➤ Mod de preparare antricot Angus cu cârnăciori de bere:
Brânza se taie în trei bucăţi egale.
Ceapa verde se spală şi se taie cât lungimea antricotului.
Cu un cuţit ascuţit se fac 12 găuri pe lungimea antricotului. Ȋn fiecare gaură se adaugă un mini-salam (Bifi), brânză şi ceapa verde.
Amestecaţi bine condimentele şi ungeţi carnea, după care lăsaţi şase ore la frigider.
Carnea se aşează pe grătar şi se lasă la fript până când miezul cărnii atinge o temperatură de 56 de grade Celsius. Apoi friptura se lasă să se răcească, după care se taie în patru bucăţi egale.
➤ Garnitură:
Salată asortată (de vară), în funcţie de gust și de anotimp
➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!