De ce să alegi carnea de vită Angus?



Carnea de vită Premium Angus este rezultatul unei genetici de excepție, al unei îngrijiri corespunzătoare și al hrănirii cu furaje naturale, culminând cu procesul de maturare al acesteia. Sistemul de producție este unul natural, complet controlat, care asigură și garantează o carne proaspătă cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și un gust deosebit.
Calitatea superioară a produsului local Premium Angus a fost dovedită în repetate rânduri, ultima atestare fiind în cadrul concursului mondial World Steak Challenge, unde a fost premiată cu două medalii.
Tot sistemul de producție al cărnii de vită Angus din Transilvania – de la iarbă la carnea din farfurie – începe de la ferma Karpaten Meat din Sibiu, de la genetica Aberdeen Angus la selecția strictă a celor mai bune bovine Angus. Procesul continuă cu creșterea naturală a bovinelor, managementul corect al fermei și o furajare naturală pe pășune.
Trasabilitatea completă și experiența îndelungată în acest domeniu garantează o selecție, abatorizare, tranșare și procesare specializată, care se desfășoară la cele mai înalte standarde europene și este optimă pentru sănătatea atât a animalelor, cât și a mediului.


Din ferma Karpaten Meat – Sibiu
Cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiție și expertiză elvețiană ferma Karpaten Meat deține toate atu-urile de producție a cărnii de vită Premium Angus. vezi mai mult >

Carnea de vită Premium Angus
Premium Angus este obținută din bovine cu o genetică de top și crescute în mod natural. Calitatea superioară este dată de frăgezime, aromă, marmorare și de procesul de maturare. vezi mai mult >

Livrare la temperatură optimă
Carnea se livrează săptămânal, lunea și miercurea, în stare proaspătă/ înghețată, ambalată în vid. La transport temperatura cărnii va fi constantă, astfel pachetul va sosi la dvs. în stare perfectă. vezi mai mult >

Comandă simplu oriunde ai fi
Carnea fiind produsă în România, ne dorim ca toți consumatorii să aibă posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită de calitate superioară, care până acum putea fi adusă doar din import. vezi mai mult >

Gătește bine și corect
Pentru a avea parte de o calitate superioară și în urma gătirii accesați blogul nostru pentru informații despre modul de preparare, gătire și secrete adunate în timp de la profesioniști în domeniu. vezi mai mult >

Delicios la tine în farfurie
Pornind de la o genetică superioară, prin creștere naturală, abatorizare și procesare la standarde europene, prin maturare și prin gătire corectă, puteți să savurați un preparat de excepție. vezi mai mult >