STANDARDUL DE CALITATE ANGUS ÎN EUROPA

STANDARDUL DE CALITATE ANGUS ÎN EUROPA

Calitatea este gestionată și monitorizată la fiecare pas din întregul proces si este certificată de Quality Guaranteed by Angus Group, un sistem internațional de calitate Angus recunoscut ca un standard ridicat de obținere a calității cărnii de vită. Acest lucru garantează faptul că clienții noștri primesc carne de vită Angus de calitate superioară, cu o mai mare frăgezime, textură îmbunătățită și gust unic.

 

Procesul de producție este urmărit pas cu pas de la fermă la abator, tranșare și ambalare, astfel inginerii de calitate ai Angus Group Quality Guaranteed monitorizează întregul proces și clasificarea carcaselor, asigurând astfel identitatea și calitatea produsului, în conformitate cu standardele internaționale recunoscute de către consumatorii cunoscători de carne de vită de calitate. Sigiliul de certificare atestă întregul proces.

 

Pentru o creștere sănătoasă și un sistem complet 100% pur și natural al bovinelor din rasa Angus este obligatoriu să nu se administreze hormoni de creștere, antibiotice sau organisme modificate genetic, “așa cum a intenționat natura”. Secretul de a furniza în mod constant carne de vită cu gust deosebit revine fermei noastre partenere, care se mândrește cu un pășunat natural, ceea ce face diferența pentru un viitor durabil și sănătos nu doar pentru România, ci și pentru întreaga Europă.

 

Savurarea cărnii de vită de calitate depinde de frăgezimea, suculența și aroma acesteia. Aceste trei atribute pot fi îmbunătățite prin practicile de producție la nivelul fermei, precum și de modul în care este procesată carnea. Angus Group Quality Guaranteed asigură respectarea calității, la fiecare pas din producție. De asemenea, procesarea cărnii este foarte riguros controlată și testată pentru a asigura consumatorilor siguranță și calitate.