LANȚUL SCURT DE PRODUCȚIE
A CĂRNII PREMIUM ANGUS

LANȚUL SCURT DE PRODUCȚIE
A CĂRNII PREMIUM ANGUS

Consumul responsabil și informat de alimente nu este doar o dorință a producătorilor dar și un val al generațiilor. În ultimul timp, odată cu dezvoltarea erei digitale tot mai mulți consumatori, inclusiv din România, sunt norocoși să li se livreze carne de vită de cea mai bună calitate, chiar la ușă. În acest context, informarea despre ingredientele consumate e tot mai importantă, motiv pentru care se observă tendința de revenire la produsele locale/regionale – adică la lanțul scurt de producție. Pentru consumatorul modern este important să știe de unde provine alimentul pe care îl consumă.

 

Se împlinesc 15 ani de când Karpaten Meat Group, ferma de bovine Angus de la Sibiu, funcționează ca sistem complet de producție a cărnii de vită Angus, în peisajul local al businessurilor de succes.

 

Karpaten Meat Group acoperă un lanț complet de producție. Asigură calitate și versatilitate. Este un model de business complet și coerent, croit pe valori autentice. Este una dintre puținele companii românești care integrează în proporție de 100% lanțul de producție agro- zootehnic.
Carnea de vită Premium Angus ia naștere pe pășunile din Transilvania. Carnea noastră este obținută în mod natural și sănătos, provenită de la bovine Angus crescute 100% natural, în condiții de mediu cu stres redus. Întregul proces de producție a cărnii de vită este pe deplin controlat de la fătarea vițeilor până la livrarea cărnii către clienții noștri.

 

Lanțul scurt de producție garantează o trasabilitate completă a fiecărui produs. De la producția de furaje și creșterea animalelor până la abatorizare și procesare, fiecare etapă este monitorizată și documentată cu atenție. Acest lucru nu doar asigură o calitate superioară, dar și transparență totală pentru consumatori, care pot urmări cu ușurință originea și procesul de producție al produselor pe care le achiziționează.
Administrarea propriului abator și a unității de tranșare interne permite personalizarea comenzilor pentru colaboratorii HoReCa, oferind piese de la cele mai cunoscute și apreciate, la tăieturi speciale, pentru meniuri extravagante.

 

Lanțul scurt de producție promovat de Karpaten Meat Group aduce numeroase beneficii comunității, pe lângă siguranță alimentară și calitate superioară. . Prin această activă în comunitate, compania contribuie la dezvoltarea economică a regiunii, consolidând resursele locale și promovând sustenabilitatea.

 

Acest model de business reprezintă un exemplu de succes al modului în care o abordare integrată poate avea un impact pozitiv asupra industriei agro-zootehnice și asupra consumatorilor, susținând în același timp dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

 

Descoperiți astăzi ce înseamnă să alegeți nu doar carne, ci o filosofie de viață sustenabilă și sănătoasă, adusă de Karpaten Meat Group, pe masa dumneavoastră, direct de pe pășunile Transilvaniei.