15 ani Karpaten Meat Group – 15 ani de excelență!

15 ani Karpaten Meat Group – 15 ani de excelență!

În urmă cu 15 ani, am început o călătorie minunată, cu un singur scop: să vă aducem pe masă cea mai bună carne de vită Angus. Azi, sărbătorim 15 ani de pasiune, dedicare și măiestrie în arta culinară!

🌿 De la verdele pășunilor transilvănene, la farfuriile dumneavoastră, fiecare bucată de carne Premium Angus spune o poveste de dragoste și grijă față de calitate. La Karpaten Meat Group, ne mândrim cu fiecare animal crescut în condiții optime, fără stres, cu furaje naturale, pentru a vă oferi gustul autentic al cărnii de vită Angus.

🔥 Fiecare steak pe care îl savurați este rodul unei munci asidue și al unei atenții deosebite pentru detalii. Este timpul să experimentați diferența pe care o face calitatea superioară a cărnii noastre.

În 2008, noi cei din grupul de firme Karpaten Meat, am început să punem bazele producției de carne de vită din bovine Angus în România. Sistemul de producție cuprinde toate etapele, de la producția vițeilor, la creștere, îngrășare și până la prelucrarea specializată a cărnii de vită.

 

Iată doar câteva dintre realizările noastre de până acum:

 • Introducerea pe piața din România a cărnii de vită ANGUS
 • Crearea unui sistem de producție pentru carne de vită ANGUS în România
 • Crearea unei rețele ANGUS prin programele de parteneriat inițiate
 • Comercializarea cărnii de vită Premium ANGUS pe piața europeană
 • Recunoașterea și aprecierea cărnii de vită Premium Angus, produsă în România, la nivel internațional

 

Eforturile și dedicarea noastră au asigurat, pas cu pas, dezvoltarea.

 1. Construcția, modernizarea fermelor, dezvoltarea infrastructurii necesare, organizarea stabulațiilor de vara/iarnă.
 2. Dezvoltare programe de parteneriat și susținere a fermierilor crescători de Angus.
 3. Înființarea asociatiei Asociatia Aberdeen Angus Romania și reprezentarea legală, la nivel național, a sectorului zootehnic dedicat creșterii de bovine Angus.
 4. Dezvoltarea unei comunități și contribuirea la creșterea economică a zonei care găzduiește fermele.
 5. Organizare de evenimente dedicate atât fermierilor, cât și consumatorilor de carne.
 6. Deschizători de drumuri – realizând primul export de animale de reproducție, primul export de carne Angus din România, primul producător local care a distribuit în HoReCa, primul shop online de carne din România.
 7. Promovarea unui consum informat și responsabil, prin educarea continuă a publicului cu privire la carnea de vită Angus.

 

Descoperă varietatea de tăieturi Premium Angus și transformă fiecare masă într-o experiență de neuitat. 👉 Vizitează-ne acum și descoperă de ce suntem un reper de calitate în România, de 15 ani.